Template:safemode

Klicka på menyknappen Bilden "Fx57menu" finns inte., klicka på Hjälp, välj Felsökningsläge… och klicka på Starta om i dialogrutan Starta om Firefox i felsökningsläge?.
Obs: Du kan också starta Firefox i felsökningsläge genom att hålla ned shift-tangenten medan du startar Firefox.hålla ned option-tangenten medan du startar Firefox.avsluta Firefox och sedan gå till din Terminal och köra: firefox -safe-mode
Du kan behöva ange sökvägen till Firefox installationsmapp (t.ex. /usr/lib/firefox)
Klicka på menyknappen Bilden "Fx57menu" finns inte., klicka på Hjälp, välj Starta om utan tillägg… och klicka på starta om i dialogrutan Starta om utan tillägg….
Obs: Du kan också starta Firefox i felsäkert läge genom att hålla ned shift-tangenten medan du startar Firefox.hålla ned option-tangenten när du startar Firefox.avsluta Firefox och sedan gå till din Terminal och köra: firefox -safe-mode
Du kan behöva ange sökvägen till Firefox installationsmapp (t.ex. /usr/lib/firefox)