Template:ImportHTMLBookmarks

Klicka på menyknappen Bilden "fx57menu" finns inte.Fx89menuButton för att öppna menypanelen. Klicka på knappen Bibliotek 57 library icon i verktygsfältet. (Om du inte ser den där, klicka på menyknappen Bilden "fx57menu" finns inte. och klicka sedan på Bibliotekklicka på menyknappen Bilden "fx89menuButton" finns inte..) Klicka på Bokmärken och klicka sedan på fältet Visa alla bokmärkenHantera bokmärken längst ner.

• Från verktygsfältet i biblioteksfönstret klickar du på I-B icon pre68import-export-arrowsImportera och säkerhetskopiera och välj Importera bokmärken från HTML….
    Meny importera bokmärken
  • I fönstret Importera bokmärkesfilen, som öppnas, navigerar du till HTML-filen för bokmärken du vill importera och välj filen.
  • Klicka på knappen Öppna. Fönstret Importera bokmärkesfilen stängs.
  • Stäng biblioteksfönstret.
  • Dessa fina personer hjälpte till att skriva den här artikeln: