Spara webbsidor som PDF i Firefox för Android

Firefox for Android Firefox for Android Last updated: 1 år, 5 månader ago 75% of users voted this helpful

Firefox för Android låter dig spara webbsidor som PDF-filer för att enkelt komma åt dem senare från mappen Hämtningar. Det här är stegen du måste följa.

För att spara en webbsida som PDF:

1. Öppna sidan du vill spara.
  2. Tryck på menyknappen (tre punkter) i verktygsfältet.
  3. Tryck på delningsikonen FxPreview-share-icon längst ned.
  4. Tryck på Spara som PDF. Nedladdningen startar automatiskt.
    Firefox android spara pdf
  5. När nedladdningen är klar visas meddelandet Hämtning slutförd.
  6. Tryck på knappen Öppna för att visa filen med någon app installerad på din enhet.
    Firefox android rutan hämtningar

Nedladdningen är klar, den kommer att sparas i mappen Nedladdningar.

För att manuellt navigera till dina nedladdade filer:

1. Tryck på menyknappen (tre punkter) i verktygsfältet.
  2. Tryck på Hämtningar.