Koppelingen op de achtergrond openen voor latere weergave met Firefox voor Android

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Met de wachtrijfunctie voor tabbladen kunt u koppelingen op de achtergrond openen zonder de app waarin u zich bevindt te verlaten. Firefox zal uw koppelingen laden voor latere weergave, zodat u zonder onderbreking andere apps kunt blijven gebruiken.

De tabbladwachtrij inschakelen

De tabbladwachtrij kan worden ingeschakeld via het menu Instellingen:

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) en selecteer daarna Instellingen.
  2. Selecteer Algemeen.
  3. Plaats een vinkje naast Tabbladwachtrij.

De tabbladwachtrij kan worden ingeschakeld via het menu Instellingen:

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of rechtsbovenin de browser) en selecteer daarna Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Selecteer Algemeen.
    fennec_settings
  3. Plaats een vinkje naast Meerdere koppelingen openen.
    multiplelinks_fennec

Tabbladen openen op de achtergrond

Als u een koppeling wilt openen in een van uw apps, opent de tabbladwachtrij deze op de achtergrond zonder u te onderbreken. Dit werkt als volgt:

1. Tik in een andere app (zoals Hangouts of E-mail) op de koppeling totdat een menu verschijnt.
  2. Tik op Openen in browser.
  3. Firefox zal de koppeling op de achtergrond openen. Onder in het scherm en in uw meldingenpaneel verschijnt een melding. (Tik onder in het scherm op Nu openen om de pagina direct weer te geven, of blijf de app gebruiken om meer tabbladen in de wachtrij te plaatsen.)
    tab_2
  4. Zodra u klaar bent om de pagina’s te bekijken, tikt u op de melding in uw meldingenpaneel.
    tab_notification
  5. Firefox zal met alle vooraf geladen koppelingen worden geopend.