Mozilla VPN-appgegevens van uw apparaat verwijderen

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Appgegevens van uw apparaat verwijderen is een manier om gebufferde bestanden volledig uit de VPN-toepassing te verwijderen. U kunt vervolgens een volledig nieuwe versie installeren, zonder dat er bestanden uit de eerdere installatie worden overgezet. Volg hiervoor deze stappen:

1. Open de Mozilla VPN-toepassing.
  2. Klik op Instellingen (Relay gear icon).
  3. Selecteer de optie Hulp verkrijgen.
  4. Klik in het menu Hulp verkrijgen, bovenaan het scherm, zes keer achtereenvolgend op de titel Hulp verkrijgen totdat onderaan Developer Options verschijnt.
    Open the Developer Options
  5. Selecteer Developer Options.
  6. Scroll naar beneden en klik zes keer achtereenvolgend op Reset and Quit. De app wordt geherinitialiseerd.
    Reset and quit VPN settings
  7. Start de Mozilla VPN-app opnieuw en meld u weer aan met uw Mozilla-accountgegevens.