Hur du rensar surfhistoriken i Firefox Preview

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Du använder vår äldre mobila webbläsare, men den här artikeln är för Firefox Preview, vår senaste, snabbaste webbläsare. Hämta Firefox Preview här eller besök den gamla kunskapsbasen för Firefox för Android.

Du kan rensa din surfhistorik med hjälp av appen Firefox Preview när som helst.

Rensa surfdata manuellt

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

.
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Ta bort surfdata.
  4. Välj vilka typer av data du vill ta bort:
    • Öppna flikar
    • Webbläsarhistorik och platsinformation
    • Samlingar
  5. Tryck på Ta bort surfdata.

Radera en specifik webbsida från din surfhistorik

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på 57 library icon Ditt bibliotek
  3. Tryck på Historik
  4. Tryck på de tre punkterna bredvid webbsidan som du vill ta bort.
  5. Tryck på Ta bort.

Rensa surfdata vid avslut

Det här alternativet raderar din surfhistorik automatiskt varje gång du avslutar Firefox genom alternativet Avsluta i menyn.

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Ta bort surfdata vid avslut.
  4. Skjut reglaget Ta bort surfdata vid avslut till höger.
  5. Välj vilka typer av data du vill ta bort när du avslutar (öppna flikar, surfhistorik, kakor, cachelagrade bilder och filer och webbplatsbehörigheter.)
  6. Alternativet Avsluta kommer att visas i menyn för Firefox Preview (tre punkter).
    quit preview menu