Support för avslutat Hello i Firefox 49

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Firefox Hello kommer att avslutas och tas bort från Firefox när du uppdaterar till version 49, som släpptes den 20 september 2016. Hello kommer att inaktiveras i Firefox version 45 till 48 inom kort. Detta kommer att ske automatiskt - inga extra åtgärder krävs.

Firefox Hello har avslutats och tagits bort från Firefox i och med version 49. Detta skedde automatiskt när du uppdaterade Firefox -- inga extra åtgärder krävdes.

Här är några alternativ till Hello. Vi hoppas att du kommer att hitta någon du tycker om:

• Talky: Erbjuder både video och skärmdelning med hjälp av WebRTC.
  • Cisco Spark: Skapa rum för videosamtal, gruppmeddelanden och delning.
  • Appear.in: Gruppvideosamtal för upp till åtta personer.
  • Jitsi Meet: Gruppvideosamtal samt skärmdelning med hjälp av WebRTC.

Tack för att du har stöttat Hello beta. Vi kommer att fortsätta utveckla och förbättra WebRTC (Web Real-Time Communications), den underliggande teknologin för Hello.

Om du behöver hjälp med något av dessa alternativ, var snäll och kontakta dem direkt.