Aan de slag met Firefox Lite

Vanaf 30 juni 2021 ondersteunt Mozilla Firefox Lite niet meer. Deze toepassing kan nog steeds werken op uw apparaat, maar hij ontvangt geen ondersteuning of beveiligingsupdates meer. Bezoek voor meer informatie Einde ondersteuning voor Firefox Lite. Download Firefox Android of Firefox Focus voor een snelle, persoonlijke en veilige surfervaring.

Firefox Lite is beschikbaar in Indonesië, India, de Filipijnen, Thailand, Vietnam en in nog 42 landen.

Firefox Lite is een lichte maar van vele functies voorziene browser waarmee u gegevensgebruik en opslagruimte op uw telefoon kunt besparen, inhoud kunt vastleggen en delen, en zelfs via langzame verbindingen snel kunt browsen. Lees verder voor meer informatie.

Firefox Lite downloaden

Als u zich in China, Indonesië, India, de Filipijnen of Thailand bevindt, is Firefox Lite voor u beschikbaar! Zoek naar Firefox Lite in uw Play Store en volg de prompts om het op uw Android-telefoon of -tablet te installeren.

Firefox Lite instellen als uw standaardbrowser

Open koppelingen en webpagina’s automatisch in Firefox Lite. Bekijk hiervoor Firefox Lite als uw standaardbrowser instellen.

Paginasnelkoppelingen toevoegen aan uw startscherm

Ga sneller naar uw favoriete websites door deze als snelkoppelingen op uw startscherm toe te voegen. Lees meer hierover op Snelkoppelingen naar websites aan uw startscherm toevoegen.

Bladwijzers voor pagina’s maken

Maak bladwijzers voor uw favoriete pagina’s om deze later te bezoeken. Bekijk hiervoor Bladwijzers voor pagina’s maken in Firefox Lite.

Multitasken met Multitabbladen

Open en wissel tussen meerdere tabbladen, zodat u meer gedaan kunt krijgen. Bekijk hoe het werkt op Meerdere websites openen en ertussen wisselen (multitabbladen).

Sneller browsen met de Turbomodus

Versnel het surfen door inhoud van derden (zoals advertenties) te blokkeren via de Turbomodus van Firefox Lite, of blokkeer afbeeldingen en laat alleen tekst weergeven.

Privé browsen zonder uw informatie op te slaan

Surf zonder geschiedenis, cookies, wachtwoorden, websitevoorkeuren of tijdelijke internetbestanden op te slaan. Bekijk hiervoor Privénavigatie in Firefox Lite.

Gegevensgebruik besparen en het browsen versnellen via Afbeeldingen blokkeren

Wilt u een schone, afbeeldingsvrije pagina, zodat u zich op tekst kunt concentreren? In Firefox Lite kunt u afbeeldingen blokkeren, zodat u gegevensgebruik kunt besparen en sneller kunt surfen. Zie hiervoor Sneller browsen door afbeeldingen te blokkeren in Firefox Lite.

Uw buffer wissen / ruimte op uw telefoon vrijmaken

Wis uw buffer (cache) via enkele tikken zonder uw navigatiegeschiedenis, formuliergeschiedenis of aanmeldingssessies kwijt te raken. Hierdoor wordt ruimte op uw telefoon vrijgemaakt! Zie hiervoor De buffer wissen zonder uw navigatiegeschiedenis te wissen.

Webpagina’s vastleggen met Schermafbeeldingen

Bewaar, bewerk en deel uw favoriete webpagina’s als schermafbeeldingen. Zie Schermafbeeldingen vastleggen met Firefox Lite voor meer informatie.