Bladwijzers voor pagina’s maken in Firefox Lite

Vanaf 30 juni 2021 ondersteunt Mozilla Firefox Lite niet meer. Deze toepassing kan nog steeds werken op uw apparaat, maar hij ontvangt geen ondersteuning of beveiligingsupdates meer. Bezoek voor meer informatie Einde ondersteuning voor Firefox Lite. Download Firefox Android of Firefox Focus voor een snelle, persoonlijke en veilige surfervaring.

Firefox Lite is beschikbaar in Indonesië, India, de Filipijnen, Thailand, Vietnam en in nog 42 landen.

Met Firefox Lite kunt u bladwijzers voor uw favoriete webpagina’s maken, zodat u deze later kunt bezoeken.

Een bladwijzer voor een pagina maken

1. Open de webpagina waarvoor u een bladwijzer wilt maken.
  2. Tik op de menuknop (drie stippen) aan de onderkant van het scherm.
  3. Tik op het pictogram Firefox Lite Bookmark icon aan de onderkant van het scherm:
    FirefoxLiteBookmarks
  4. Het pictogram wordt blauw zodra uw pagina een bladwijzer heeft. Klik rechts naast het bevestigingsbericht dat onderin het scherm wordt getoond op Bewerken om de naam of URL van de bladwijzer te bewerken.

Een bladwijzer verwijderen

1. Open de pagina waarvoor u een bladwijzer hebt gemaakt.
  2. Tik op het pictogram Firefox Lite Remove Bookmark icon aan de onderkant van het scherm.
    Dit wordt helder wanneer de bladwijzer is verwijderd.