Tvinga aktivera zoomning i Firefox Preview

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Med Firefox Preview har du alltid möjlighet att zooma in när du går in på olika webbplatser. Du kan använda +-tecknet som visas längst ner på varje webbplats i Firefox Preview för att zooma in vid behov.

Du kan också aktivera zoominställningen genom att göra följande, vilket ger dig möjlighet att zooma in medan du tittar på någon webbplats i Firefox Preview även om webbplatsen har begränsad zoommöjlighet:

1. Tryck på menyknappen. Settings icon in address bar in android

2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Tillgänglighet från avsnittet Grundläggande.
  4. Tryck på Zooma på alla webbplatser för att slå på.

För ytterligare information om andra tillgänglighetsfunktioner i Firefox Preview, se Visa artiklar i läsläge i Firefox Preview.