Firefox menyikon saknas på Android - hur kommer man åt menyn

Denna artikel underhålls inte längre, så dess innehåll kanske är inaktuellt.

Vissa Android-enheter har en menyknapp inbyggd direkt i enheten. I dessa fall, döljer Firefox för Android sin egen menyikonen android menu. Du kan fortfarande få tillgång till Firefox-menyn genom att trycka på enhetens menyknapp:

android menu hardware

Var kan jag hitta hårdvarans menyknapp?

Hårdvarans menyknapp finns vanligen längst ner på enheten, bredvid hem, sök- och navigeringsknapparna. Knappen varierar i utseende men kan likna en av menyknapparna nedan.

hardware menu button 3
hardware menu 1
hardware 2