Firefox Hello kan geen toegang krijgen tot mijn camera of microfoon

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox Hello is uit Firefox verwijderd. Meer info.

Firefox Hello zal bij het begin van elk gesprek vragen uw camera of microfoon te gebruiken, tenzij u de toestemmingen zo hebt ingesteld dat toegang automatisch wordt geblokkeerd of toegestaan. Volg deze stappen om deze toestemmingsinstellingen te wijzigen.

1. Klik op het website-identiteitspictogram (het slotsymbool) in de adresbalk.
  2. Kies Toestaan in elk menu naast Camera gebruiken en Microfoon gebruiken:

allow device hello url
    allow hello url 42
  3. Klik ergens op de webpagina om het menu te sluiten, en klik daarna op de knop Nogmaals proberen.
Flashblock-gebruikers: Flashblock kan videobeelden in Firefox Hello blokkeren. Als u geen video ziet nadat Firefox Hello uw camera heeft geactiveerd, probeer dan de Flashblock-add-on uit te schakelen.