Mozilla-accounts op support.mozilla.org

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Dit artikel zet veelgestelde vragen over Mozilla-accounts op Mozilla Support op een rijtje.

Wat is een Mozilla-account?

Een Mozilla-account biedt één aanmelding voor veel van de services van Mozilla, zoals Synchronisatie, Firefox Monitor en andere. Lees hier meer over Mozilla accounts.

Waarom hebben jullie het systeem om gebruik te maken van Mozilla-accounts veranderd?

Als onderdeel van het Mozilla-ecosysteem helpt Mozilla-accounts de toegang tot onze producten en services te stroomlijnen, terwijl gebruikers tegelijkertijd meer beveiliging en het handige gegeven van slechts één aanmelding ontvangen.

Wat is er met mijn oude aanmelding bij Mozilla Support gebeurd?

U kunt niet meer aanmelden met uw oude Mozilla Support-aanmeldgegevens sinds de voltooiing van de upgrade van het systeem op 14 april 2020.

Wat als ik een bestaande Mozilla Support-account en een Mozilla-account heb?

Als u hetzelfde e-mailadres voor beide accounts gebruikt, dan koppelen we uw Mozilla Support-account automatisch aan uw Mozilla-account.

Wat als mijn e-mailadres bij Mozilla-accounts afwijkt van mijn bestaande Mozilla Support-account?

Als u een bestaande Mozilla Support-account hebt, dan koppelen we uw Mozilla-account voor u. Meld u eerst aan bij uw Mozilla Support-account. Daarvandaan kunt u onze aanwijzingen volgen om uw Mozilla-account te verifiëren en aan uw bestaande Mozilla Support-account te koppelen.

Wat als ik nieuw ben bij Mozilla Support?

Goed nieuws! Als u een Mozilla Support-account aanmaakt, maken we automatisch een Mozilla-account voor u aan.

Waarom kan ik mijn avatar/afbeelding, wachtwoord of e-mailadres op mijn Mozilla Support (SUMO)-profiel niet wijzigen?

Uw profielgegevens worden worden vanuit Mozilla-accounts geïntegreerd. Wijzigingen aan uw avatar, wachtwoord, e-mailadres en andere profielgegevens moeten worden aangebracht op de instellingenpagina van Mozilla-accounts.

Wat als ik niet in mijn Mozilla-account kom en om ondersteuning wil vragen?

Zie Wat als ik geen toegang meer heb via authenticatie in twee stappen? en Ik heb problemen met het bevestigen van mijn Mozilla-account voor mogelijke oplossingen voor die problemen. Als u om andere redenen niet in uw Mozilla-account komt, dan kunt u een ander e-mailadres gebruiken om een nieuwe account aan te maken, zodat u zich kunt aanmelden bij Mozilla Support en om hulp kunt vragen.

Wat als ik me niet kan aanmelden met een nieuwe of bestaande Mozilla-account en om ondersteuning wil vragen?

Mozilla-accounts biedt geen ondersteuning voor zeer oude versies van Firefox. Probeer een andere browser of een ander apparaat te gebruiken om u aan te melden bij Mozilla Support of lees Ondersteuning van de gemeenschap verkrijgen – Extra hulpbronnen voor andere ondersteuningsopties.

Noch hieltyd help nedich?

As jo de boppesteande stappen probearre hawwe en jo kinne noch hieltyd net oanmelde, stjoer dan in berjocht nei ús stipeteam.

Kontakt opnimme