De startpagina wijzigen naar een bepaalde pagina

Dit artikel wurdt net mear ûnderhâlden, dus de ynhâld derfan kin ferâldere wêze.

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Stel uw favoriete webpagina in als uw startpagina, zodat u deze telkens wanneer u Firefox start kunt zien.

1. Tik op de menuknop (onder het scherm op sommige apparaten of in de rechterbovenhoek van de browser), en daarna op Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken).
  2. Tik op Algemeen, en daarna op Startpagina.
  3. Tik op Een startpagina instellen en selecteer een van de volgende opties:
    • Firefox-startpagina: geeft de standaard startpagina van Firefox weer met aanbevolen inhoud op basis van bezochte websites, hoogst geplaatste websites en Pocket-artikelen.
    • Aangepast: hier kunt u een specifieke webpagina als uw startpagina instellen. Voer in het veld dat verschijnt het adres voor uw gewenste startpagina in.
      • Wilt u ook dat uw startpagina wordt geladen als u een nieuw tabblad opent? Tik dan op de schakelaar naast Ook voor nieuwe tabbladen gebruiken om de geselecteerde startpagina in elk nieuw tabblad te laden.
  4. Tik op OK.

De volgende keer dat u Firefox start, wordt uw startpagina geladen.