Inställningar för autokomplettering i Firefox Focus adressfält

Firefox Focus för Android hjälper dig att komma till webbplatser snabbare med autokomplettering av webbadresser. Den här funktionen är aktiverad som standard, men du kan stänga av den och hantera dina anpassade webbadresser.

Aktivera eller inaktivera autokomplettering

1. Tryck på menyikonen i adressfältet.
    focusmenu 4
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Sök.
  4. Tryck på Autokomplettera webbadress.
    • För toppwebbplatser: Autokompletterar populära webbplatser på webben.
    • För webbplatser du lägger till: Låter dig lägga till dina egna webbplatser för autokomplettering.
  5. Tryck på Hantera webbplatser.
  6. Tryck på bakåtpilen för att spara dina ändringar och återgå till föregående skärm.

Lägg till dina egna länkar

Lägg till en webbsida du tittar på

1. Tryck på webbadressen i adressfältet.
  2. Tryck på Lägg till länk till autokomplettering.
focus autocomplete 8

Lägg till flera länkar på samma gång

1. Tryck på menyikonen i adressfältet.
    focusmenu 4
  2. Tryck på Inställningar.
  3. Tryck på Sök.
  4. Tryck på Autokomplettera webbadress.
  5. Tryck på knappen bredvid varje alternativ för att slå på den:
    • För toppwebbplatser: Autokompletterar populära webbplatser på webben.
    • För webbplatser du lägger till: Låter dig lägga till dina egna webbplatser för autokomplettering.
  6. Tryck på Hantera webbplatser.
  7. Ange de länkar du vill lägga till.
  8. Tryck på Spara högst upp till höger för att behålla dina ändringar.