Lägg till sökmotorer i Firefox för iOS

Ser din skärm annorlunda ut? Du kan ha en äldre version av Firefox. Hämta den nya versionen från App Store!

Även om populära sökmotorer är inbyggda i Firefox, erbjuder denna uppdatering större valmöjlighet. Du kan nu lägga till sökmotorer från dina favoritwebbplatser (till exempel, shopping-, video- eller nyhetssidor).

Så här gör du:

1. Klicka på sökrutan på den webbplats du vill lägga till. (Vi använder Wikipedia för detta exempel men dessa steg gäller för många andra webbplatser.)
  2. Klicka på ikonen ovanför tangentbordet add search icon ios 5 för att lägga till sökmotorn.
    add custom search ios 5

Nästa gång du gör en sökning finns din nya sökmotor bland snabbsökikonerna. Du kan även göra den till din standardsökmotor.