Αναζήτηση στην υποστήριξη

Προσοχή στις απάτες! Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ να καλέσετε ή να στείλετε μήνυμα σε κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή να μοιραστείτε προσωπικά δεδομένα. Αναφέρετε τυχόν ύποπτη δραστηριότητα μέσω της επιλογής «Αναφορά κατάχρησης».

Learn More

Otevírání nového panelu z odkazu prostředním tlačítkem.

  • 4 απαντήσεις
  • 1 έχει αυτό το πρόβλημα
  • 54 προβολές
  • Τελευταία απάντηση από jirismolik

more options

Po poslední aktualizaci nelze otevírat nový panel z odkazu prostředním tlačítkem (kolečkem). Proboha proč ???!!! Kde případně lze nastavit ?

Po poslední aktualizaci nelze otevírat nový panel z odkazu prostředním tlačítkem (kolečkem). Proboha proč ???!!! Kde případně lze nastavit ?

Επιλεγμένη λύση

Tak závada byla úplně jinde. Myši prostě přestal fungovat klik středním tlačítkem. Po výměně myši OK.

Ανάγνωση απάντησης σε πλαίσιο 👍 0

Όλες οι απαντήσεις (4)

more options

Rychlý dvojklik kolečkem to neřeší? Já používám pro nový panel z odkazu Ctrl+ LTM (ale to nefunguje na všech stránkách nebo odkazech). Firefox je squělý samonasírací "produkt".

more options

Tak dvojklik kolečkem taky nic. Ale zjistil jsem, že kolečko teď nefunguje ani v jiných prohlížečích, konkrétně Avast secure browser, Google Chrome ani Edge. Takže by to mohlo být nějakou aktualizací v systému, mám Windows 10 Home. Na druhou stranu poslední viditelnou aktualizaci mám 12.11. a včera to ještě fungovalo (24.11), oproti tomu Firefox se aktualizoval dnes po zapnutí PC.

more options

Systém neaktualizuji. Firefox 94+ používám jenom zkušebně v portable verzích. Teď jsem rozbalil 94.0.2 - chová se stejně jako dřívější verze. Můžeš zkusit vypnout antivirák (pokud to není přímo Windows Deffender).

more options

Επιλεγμένη λύση

Tak závada byla úplně jinde. Myši prostě přestal fungovat klik středním tlačítkem. Po výměně myši OK.