Wo le biabia siwo wotag la fiam: Fia biabiawo katã
  • Wo ɖo eŋu

Space characters incorrect; button pointing to URL ending in hash (#) not working

I am having issues with pages on DAX Guide, e.g.: https://dax.guide/now/ These issues are when using Firefox on Windows 10. I have tried with Safe mode, and turning off E… (xle nububuwo)

I am having issues with pages on DAX Guide, e.g.: https://dax.guide/now/

These issues are when using Firefox on Windows 10. I have tried with Safe mode, and turning off Enhanced Tracking protection. I have made no changes to Javascript etc.

Issue 1 If I select a code example and try to run it in an external program (e.g. DAX Studio), it fails, and I have found that the reason is because the "space" characters are not ASCII code 32, which is a normal space, but instead ASCII 160. Another symptom of this is that you cannot unindent the paragraphs in a text editor (Vim), if you paste the code there. I have tested and this is not an issue with Chrome, Edge, or Opera. Also if I click on the "Try It" button, it takes you to a runnable version of the code where the spaces are correct. These are workarounds, but why is Firefox using the wrong space characters?

Issue 2 I have seen another response to this kind of question, but it did not exactly answer it: on the website as above, when you click on the "Copy" button, which points to https://dax.guide/now/#, the code is supposed to be copied to the clipboard, however it does nothing. This works without issue in the browsers mentioned above. I have noticed previously on other websites that URLs ending in hash / pound did not work in Firefox. Is this something that Firefox just does not handle, or is there a setting to enable it?

Thanks

Asked by MrDobbalina 20 gaƒoƒo siwo va yi

Answered by cor-el 12 gaƒoƒo siwo va yi

Websites are not loading

Any fix for this bug? The basic function of the web browser is to load a webpage and Firefox is failing that. This happens several times a day. This also happens in Troub… (xle nububuwo)

Any fix for this bug? The basic function of the web browser is to load a webpage and Firefox is failing that. This happens several times a day. This also happens in Troubleshooting mode so no add-ons are responsible. The Webroot anti-virus and Malwarebytes have Firefox.exe allowed.

I click on a link and the webpage never loads. I copy the web address and paste it into a new tab and it loads. I do not have this issue with Chrome or Vivaldi. I currently have Firefox version 106.0 and use Windows

Asked by smithjohny039 2 kwasiɖa siwo va yi

Last reply by jonzn4SUSE 8 gaƒoƒo siwo va yi

Secure connection failed error coe PR_END_OF_FILE_ERROR.

For the last two days websites I use all the time, like my gmail and my aol mail have a red line through the lock icon in the URL. I was able somehow to fix yesterday, no… (xle nububuwo)

For the last two days websites I use all the time, like my gmail and my aol mail have a red line through the lock icon in the URL. I was able somehow to fix yesterday, not today. SURELY Google itself is not an unauthenticated site. OR gmail. And for EVERY site to be a problem is ludicrous. To expect users to know who the website owners are for contacting is also ludicrous. This actually seems to be a probelm with FIREFOX itself. So, I will begin the transfer of my stuff to another browser and stop using Firefox entirely. I have been a user for probably 20 years, and always defended it against techies telling me to use something else. Turns out they knew what they were talking about. So fed up right now...

Goodbye, Firefox.

Asked by cstephen0 18 gaƒoƒo siwo va yi

Wordpress site issue

Hello there! I am a web developer and recently we built a website using wordpress. Specifically in this page https://jaotc.eu/jatc-participants/jatc-participants-jatc2/ t… (xle nububuwo)

Hello there!

I am a web developer and recently we built a website using wordpress. Specifically in this page https://jaotc.eu/jatc-participants/jatc-participants-jatc2/ there is an issue with the participants not showing/loading. I exclusively use Firefox for development and had no issues so far but this problem only exists in Firefox. I tried edge and chrome and the page works fine.

Maybe it has to do with some kind of compatibility with the wordpress theme or wordpress itself. If you would like to check it out and see if there is a general fix that has to be applied.

Thank you in advance!

Asked by mkalogeropoulosa3 23 gaƒoƒo siwo va yi

Does MSN.com purposely design their content to display poorly on Firefox, thus urging users to use Edge?

Among other things, in Firefox, the written content is in a panel in the middle of the page. At 100% zoom, the text on the right is partially hidden. In some cases, Yo… (xle nububuwo)

Among other things, in Firefox, the written content is in a panel in the middle of the page. At 100% zoom, the text on the right is partially hidden. In some cases, You must zoom out to 80% to see all the content, rendering the font, in my personal view, uncomfortably small.

Edge does not suffer from this.

Or perhaps there is a way to remedy this?

Asked by noel_envode 5 ŋkeke siwo va yi

Last reply by cor-el 1 ŋkeke si va yi

Firefox 107 unable to view amazon prime in hd

I am using Firefox 107.0 on windows 10 64bit 21H2 (19044). Im a unable to watch amazon prime videos on HD. this issue only seems to be on firefox, while using the same ac… (xle nububuwo)

I am using Firefox 107.0 on windows 10 64bit 21H2 (19044).

Im a unable to watch amazon prime videos on HD. this issue only seems to be on firefox, while using the same account.

Hoping someone can help me here

Asked by ScarVite 1 ŋkeke si va yi

Arabic font not looking good on facebook after reinstalling snap version of firefox on ubuntu 22.044

Hi The Arabic font broken on Facebook after reinstalling snap version of Firefox 107 on Ubuntu 22.04 given that the font on YouTube search look fine (but not on Facebook)… (xle nububuwo)

Hi

The Arabic font broken on Facebook after reinstalling snap version of Firefox 107 on Ubuntu 22.04 given that the font on YouTube search look fine (but not on Facebook). I tried to reinstall Firefox in multiple ways like using the deb version reinstalling the snap one removing the .cache folder and logging out of the session and even rebooting my PC.

Why is my firefox is broken?

what is the solution ? it would be really appreciated

Asked by capacity213 1 kwasiɖa si va yi

Last reply by capacity213 1 ŋkeke si va yi

  • Wo ɖo eŋu

YouTube aspect ratio off

I must've accidentally pressed a button last night while I was watching a YouTube video on my desktop, as now the right and bottom edges are cut off when the video is in … (xle nububuwo)

I must've accidentally pressed a button last night while I was watching a YouTube video on my desktop, as now the right and bottom edges are cut off when the video is in standard mode. Refreshing hasn't fixed the issue, neither has restarting or shutting down my laptop, as it was turned off for 12+ hours and I still had the issue when using YouTube today. It's even an issue in incognito mode, but not an issue if I use a completely different browser. I can't find anything else that has been affected by whatever button I must have pushed. Laptop is a Dell G15, if that's relevant. Would love any tips to fix this.

Asked by rgold96306 4 ŋkeke siwo va yi

Answered by rgold96306 2 ŋkeke siwo va yi

  • Wo ɖo eŋu

Continually Get 'Access Denied' Messages

Hello, Ever since upgrading to Firefox 107.0, I'm denied access to select website, some of which are corporate websites such as Nokia and others. The latest occurrence ha… (xle nububuwo)

Hello,

Ever since upgrading to Firefox 107.0, I'm denied access to select website, some of which are corporate websites such as Nokia and others. The latest occurrence had the following reference no#:

Access Denied You don't have permission to access "http://www.nokia.com/phones/support" on this server.

Reference #18.9cf7df17.1669164130.8b3c1e51

If I employ other browsers like Safari or Brave, I'm able to successfully access both this page and others which are restricted on Firefox. So, what might be causing this to happen? Firefox is my preferred browser, therefore I'd like to find a fix. Any help would be greatly appreciated!

Asked by Miles 3 ŋkeke siwo va yi

Answered by Miles 2 ŋkeke siwo va yi

  • Ele sasa me

webcam

duplicate of /questions/1397567 thread. in Facebook when i try to to do avideo call to some one I can see me but not them it says they have joined but do not see the… (xle nububuwo)

duplicate of /questions/1397567 thread.

in Facebook when i try to to do avideo call to some one I can see me but not them it says they have joined but do not see them odly it works in Chrome but not mozilla > I even tried diabling a ll add on and still can not get i have no idea why i reinstalled the camera i am on window 7 as my 10 is broken

 please  tell me what is  wrong
is it them or  me or firefox

Asked by Mary 2 ŋkeke siwo va yi

Last reply by Dropa 2 ŋkeke siwo va yi

  • Wo ɖo eŋu
  • Wo ɖo eŋu

Web Pages

FireFox V. 107.0 -MBP-High Sierra. Lately the last couple of months when I google search webpages then select them, Fire Fox doesnt bring up the article, Its been happen… (xle nububuwo)

FireFox V. 107.0 -MBP-High Sierra.

Lately the last couple of months when I google search webpages then select them, Fire Fox doesnt bring up the article, Its been happening a lot and getting really irritating. So I bring up Google Chrome and it always brings up the article. SEE THE PICTURES. I use only Fire Fox as my browser, I keep Chrome around for when Fire Fox doesnt want to work properly. As you will see in the pictures the same website for both browsers. Fire Fox wont show the article no matter how many times I refresh the page or shut FF down, or reboot my MBP, but Chrome works perfectly every damned time. Why cant Fire Fox open the article but Chrome can? I need your help, any advice is greatly appreciated. SEE THE PICTURES.

Asked by SunnySkyez 1 kwasiɖa si va yi

Answered by SunnySkyez 2 ŋkeke siwo va yi

PDF and other files insisting on being downloaded, or opened in another firefox tab

Example problems when handling PDFs, despite having "ask me what to do" or whatever set in preferences: "Open in browser" results in a copy being saved to downloads folde… (xle nububuwo)

Example problems when handling PDFs, despite having "ask me what to do" or whatever set in preferences:

"Open in browser" results in a copy being saved to downloads folder, with random string filename.

"Open in [locally installed pdf viewer]" results in a copy being saved to downloads folder, with random string filename.

Quickbooks can't show receipt or document previews in the little pane. It insists on downloading it.

Gmail, Proton, and probably other email services can't render previews; same behaviour as qb.

How to fix, please? I don't even know how to properly articulate this problem, but it means half my browsing can't be done in firefox. Very frustrating.

Asked by adk 2 ŋkeke siwo va yi

Last reply by adk 2 ŋkeke siwo va yi

hotmail / outlook login broke with last 1-2 updates

Login for hotmail / outlook no longer work after the last 2 updates (since ~11/13/22). Initial screen and username entry screen looks normal, but after pressing enter for… (xle nububuwo)

Login for hotmail / outlook no longer work after the last 2 updates (since ~11/13/22). Initial screen and username entry screen looks normal, but after pressing enter for username, resulting password screen has no graphics, has rudimentary PW field and labels bunched up at far left, and hitting enter does nothing. All system and firefox updates current, windows 10 22h2, os build 19045.2251, firefox 107.0.

Asked by ann000_0 4 ŋkeke siwo va yi

Last reply by cor-el 2 ŋkeke siwo va yi

google maps layers>more>labels toggle button not working

the labels toggle button on google maps is unresponsive in both satellite and maps views. where do i find a setting to allow this button to become active? can i program t… (xle nububuwo)

the labels toggle button on google maps is unresponsive in both satellite and maps views. where do i find a setting to allow this button to become active? can i program the button to become active? thanks for any help.

i'm on windows 11 and use firefox web browser. both are up to date. i tried it on the microsoft edge browser and it works.

i've tried disabling all addons, restarted firefox, and problem still exists.

next i went through all of my firefox settings and toggled those that might apply. problem still exists.

next went into about:config and checked all settings not set at default. toggled any that might apply. problem still there.

any other suggestions in the community? is there a particular area of firefox i should look into closer. i would prefer not to have to reinstall or reconfigure firefox on a wholesale level. i have it highly customized and it would take multiple hours over a number of days to get everything back to where it is. this is the only site giving me a problem, and only this function on the site.

under layers/more the globe view toggle works fine, only the labels view toggle is not working.

i inspected the button element in 'firefox inspect' and found the attribute disabled="false". google maps is not honouring the attribute. when i remove the attribute, the button works. i cannot apply this across sessions though.

Asked by softedge 3 kwasiɖa siwo va yi

Last reply by mfly 3 ŋkeke siwo va yi

Changed namerserver on my site, but firefox still thinks site is on the old nameserver

I have recently updated my site to run off a different hosting provider, and CloudFlare, a long needed change to my site. However, in doing so, my site has become unreach… (xle nububuwo)

I have recently updated my site to run off a different hosting provider, and CloudFlare, a long needed change to my site. However, in doing so, my site has become unreachable on my laptop, with firefox (and other browsers) still thinking that my domain is attached to the old nameservers, causing it to redirect to the "site not found" page of my previous hosting provider. I have tried flushing my system's DNS cache, clearing my browser cache, clearing the browser's DNS records, all to no avail, however, I do know my site works, as on my mobile phone with basic Safari, the site works fine.

my system is on Ubuntu 22.04, and running firefox version 107.0

Asked by liamz2r 1 kwasiɖa si va yi

Last reply by jonzn4SUSE 3 ŋkeke siwo va yi

Tradingview Graph is not Working Properly

After an update a couple of months ago, Tradingview graph somehow shrinked in size, yet the area for the graph stays the same with a white gap in between (please see the … (xle nububuwo)

After an update a couple of months ago, Tradingview graph somehow shrinked in size, yet the area for the graph stays the same with a white gap in between (please see the image). When I move the cursor within empty the area, it appears on the shrinked graph like where it has to be making it practically impossible to use.

I tried other Firefox distributions like LibreWolf, with the same result. Other browsers like Brave does not have this issue and the graph works just fine. I tried disabling graphic acceleration to no avail. I'm on Windows, I use several add ons like ublock, centraleyes, cookie autodelete, noscript etc.

Thanks in advance.

Asked by bgokhanayaz 4 ŋkeke siwo va yi