Pomoc pśepytaś

Glědajśo se wobšudy pomocy. Njenapominajomy was nigda, telefonowy numer zawołaś, SMS pósłaś abo wósobinske informacije pśeraźiś. Pšosym dajśo suspektnu aktiwitu z pomocu nastajenja „Znjewužywanje k wěsći daś“ k wěsći.

Learn More

Miksi Firefox ei lataa videoita?

  • 2 wótegronje
  • 4 maju toś ten problem
  • 6 naglědow
  • Slědne wótegrono wót Ville

more options

Ongelma oli aluksi se, että Youtube ei ladannut videoita ollenkaan (playerin kohdalla oli vain mustaa, ei siis edes mitään latauspalkkia tms. näkyvissä) kun käytin Firefoxia (Chromella ja IE:llä toimi normaalisti), myöskään esim. sellainen sivusto kun cinemassacre.com ei ladannut videoita (eli video ei käynnisty ollenkaan vaikkakin player tulee näkyviin (jwplayer)). Kun taas sellainen sivusto kun thatguywiththeglasses.com latasi ja toisti videoita normaalisti. Minulla on uusin Firefox sekä Adobe Flash player, eikä noscriptin päälläolo tai olemattomuus vaikuttanut asiaan.

Sain Youtubevideot toimimaan siten, että otin shockwave flash-pluginin pois käytöstä, mutta silloin cinemassacre.com ei edes lataa playeria ja thatguywiththeglasses.com ei lataa videota (näkyy vain mustaa playerin kohdalla. Youtubekin käyttää nyt HTML5-soitinta, eli flash playrer ei tietenkään toimi. Yksityiskohtana myöskään esim youtuben logo sivun vasemmassa yläreunassa ei näy, vaikkakin sitä voi klikata.

Ongelma oli aluksi se, että Youtube ei ladannut videoita ollenkaan (playerin kohdalla oli vain mustaa, ei siis edes mitään latauspalkkia tms. näkyvissä) kun käytin Firefoxia (Chromella ja IE:llä toimi normaalisti), myöskään esim. sellainen sivusto kun cinemassacre.com ei ladannut videoita (eli video ei käynnisty ollenkaan vaikkakin player tulee näkyviin (jwplayer)). Kun taas sellainen sivusto kun thatguywiththeglasses.com latasi ja toisti videoita normaalisti. Minulla on uusin Firefox sekä Adobe Flash player, eikä noscriptin päälläolo tai olemattomuus vaikuttanut asiaan. Sain Youtubevideot toimimaan siten, että otin shockwave flash-pluginin pois käytöstä, mutta silloin cinemassacre.com ei edes lataa playeria ja thatguywiththeglasses.com ei lataa videota (näkyy vain mustaa playerin kohdalla. Youtubekin käyttää nyt HTML5-soitinta, eli flash playrer ei tietenkään toimi. Yksityiskohtana myöskään esim youtuben logo sivun vasemmassa yläreunassa ei näy, vaikkakin sitä voi klikata.

Wšykne wótegrona (2)

more options

Kokeile poistaa laitteistokiihdytys:

more options

Myös erinäiset estot sun päässä voivat aiheuttaa vian. Javascript-estot mainitsit jo, mutta onko sulla adblock käytössä? Kokeile myös ilman sitä.