Hilfe durchsuchen

Vorsicht vor Support-Betrug: Wir fordern Sie niemals auf, eine Telefonnummer anzurufen, eine SMS an eine Telefonnummer zu senden oder persönliche Daten preiszugeben. Bitte melden Sie verdächtige Aktivitäten über die Funktion „Missbrauch melden“.

Learn More

Firefox doesn't display the font Helvetica correctly

  • 1 Antwort
  • 0 haben dieses Problem
  • 400 Aufrufe
  • Letzte Antwort von TyDraniu

more options
  • The attached image shows Firefox (on the right) not displaying Helvetica correctly. It appears jagged and not pleasant to look at. The browser on the left is Edge and all Chromium based web browsers seem to render it as it should.
  • I've tried to look into (about:preferences#general) and the option that says (Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above) is ticked.
  • I've also tried reinstalling the browser, clearing the website cache and also, removing my profile from it. None of these seemed to fix the issue.
  • It's been persistent for quite some time now, however I didn't really find any articles regarding this issue.
  Any help would be greatly appreciated!
* The attached image shows Firefox (on the right) not displaying Helvetica correctly. It appears jagged and not pleasant to look at. The browser on the left is Edge and all Chromium based web browsers seem to render it as it should. * I've tried to look into (''about:preferences#general'') and the option that says (''Allow pages to choose their own fonts, instead of your selections above'') is ticked. * I've also tried reinstalling the browser, clearing the website cache and also, removing my profile from it. None of these seemed to fix the issue. * It's been persistent for quite some time now, however I didn't really find any articles regarding this issue. Any help would be greatly appreciated!
Angefügte Screenshots

Ausgewählte Lösung

This is a known issue.

Try to reinstall font using this file: (download)

Diese Antwort im Kontext lesen 👍 1

Alle Antworten (1)

more options

Ausgewählte Lösung

This is a known issue.

Try to reinstall font using this file: (download)