X
Tippen Sie hierhin, um die Version dieser Website für Mobilgeräte aufzurufen.

Hilfeforum

Firefox stops playing audio

Veröffentlicht

I'm having problems with Firefox suddenly refusing to play audio. Here's the usual scenario:

- I start my computer, open Firefox, go to YouTube and can normally watch the videos with the sound working just fine.

- After a while the sound stops working. I think it usually happens after I close down Firefox and start it again, but I'm not 100% sure if that is the case. It never just stops in the middle of me watching a video. When it stops working I can hear a strange sound when the sound should start playing. Like it plays for an fraction of a second and then stops. The same happens if I want to jump forward to the middle of the video that I want to watch.

- When the audio stops working in Firefox it still works everywhere else. I can open MS Edge and the audio still plays just fine there. The same with regular windows applications like Spotify.

- If I restart the computer it works again.

Things I have tried until now:

- Opened Firefox in safe mode.

- Refreshed Firefox.

- Switched back to the default theme.

- Created a new Firefox profile using "firefox.exe -P" command.

- Restarted the audio device (using "net stop AudioSrv" and "net start AudioSrv").

- Disabled and re enabled my audio device from Device Manager.

- Cleared Firefox Cache.

- I checked the playback device setup and Firefox is not muted anywhere, I also increase the volume to 100% but it didn't help.

- Reinstalled Firefox.

None of the above worked.

I saw that there is some issue with the newest version of windows (on the insider ring), but I'm on regular branch, my Windows version is 16299.

The fact that it works for some time makes me think that it's not due to codecs or something like that.

Any ideas?

I'm having problems with Firefox suddenly refusing to play audio. Here's the usual scenario: - I start my computer, open Firefox, go to YouTube and can normally watch the videos with the sound working just fine. - After a while the sound stops working. I think it usually happens after I close down Firefox and start it again, but I'm not 100% sure if that is the case. It never just stops in the middle of me watching a video. When it stops working I can hear a strange sound when the sound should start playing. Like it plays for an fraction of a second and then stops. The same happens if I want to jump forward to the middle of the video that I want to watch. - When the audio stops working in Firefox it still works everywhere else. I can open MS Edge and the audio still plays just fine there. The same with regular windows applications like Spotify. - If I restart the computer it works again. Things I have tried until now: - Opened Firefox in safe mode. - Refreshed Firefox. - Switched back to the default theme. - Created a new Firefox profile using "firefox.exe -P" command. - Restarted the audio device (using "net stop AudioSrv" and "net start AudioSrv"). - Disabled and re enabled my audio device from Device Manager. - Cleared Firefox Cache. - I checked the playback device setup and Firefox is not muted anywhere, I also increase the volume to 100% but it didn't help. - Reinstalled Firefox. None of the above worked. I saw that there is some issue with the newest version of windows (on the insider ring), but I'm on regular branch, my Windows version is 16299. The fact that it works for some time makes me think that it's not due to codecs or something like that. Any ideas?
Angefügte Screenshots

Geändert am von CofkoCof

Mehr Details zum System

Anwendung

  • Firefox 58.0.2
  • User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:58.0) Gecko/20100101 Firefox/58.0
  • Hilfe-URL: https://support.mozilla.org/1/firefox/58.0.2/WINNT/en-US/

Erweiterungen

  • Firefox Multi-Account Containers 5.0.1 (@testpilot-containers)
  • Google Translator for Firefox 3.0.3.1 (translator@zoli.bod)
  • HTTPS Everywhere 2018.1.29 (https-everywhere@eff.org)
  • Instapaper 1.0.2 ({d0210f13-a970-4f1e-8322-0f76ec80adde})
  • Kee 2.1.26 (keefox@chris.tomlinson)
  • RescueTime for Firefox 3.1.4 (rescuetime_firefox@rescuetime.com)
  • Stylish - Custom themes for any website 3.0.1 ({46551EC9-40F0-4e47-8E18-8E5CF550CFB8})
  • uBlock Origin 1.15.6 (uBlock0@raymondhill.net)
  • Video Speed Controller 0.4.9.4 ({7be2ba16-0f1e-4d93-9ebc-5164397477a9})
  • Vimium 1.62.8 ({d7742d87-e61d-4b78-b8a1-b469842139fa})

JavaScript

  • incrementalGCEnabled: True

Grafiken

  • adapterDescription: Intel(R) HD Graphics 630
  • adapterDescription2: NVIDIA GeForce GTX 1050
  • adapterDeviceID: 0x591b
  • adapterDeviceID2: 0x1c8d
  • adapterDrivers: igdumdim64 igd10iumd64 igd10iumd64 igd12umd64 igdumdim32 igd10iumd32 igd10iumd32 igd12umd32
  • adapterDrivers2: C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nvdm.inf_amd64_a74a38776cc5071e\nvldumdx.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nvdm.inf_amd64_a74a38776cc5071e\nvldumdx.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nvdm.inf_amd64_a74a38776cc5071e\nvldumdx.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nvdm.inf_amd64_a74a38776cc5071e\nvldumdx.dll C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nvdm.inf_amd64_a74a38776cc5071e\nvldumd.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nvdm.inf_amd64_a74a38776cc5071e\nvldumd.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nvdm.inf_amd64_a74a38776cc5071e\nvldumd.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nvdm.inf_amd64_a74a38776cc5071e\nvldumd.dll
  • adapterRAM: Unknown
  • adapterRAM2: 4096
  • adapterSubsysID: 07be1028
  • adapterSubsysID2: 07be1028
  • adapterVendorID: 0x8086
  • adapterVendorID2: 0x10de
  • crashGuards: []
  • direct2DEnabled: True
  • directWriteEnabled: True
  • directWriteVersion: 10.0.16299.15
  • driverDate: 4-21-2017
  • driverDate2: 10-30-2017
  • driverVersion: 21.20.16.4664
  • driverVersion2: 23.21.13.8816
  • featureLog: {u'fallbacks': [], u'features': [{u'status': u'available', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'HW_COMPOSITING', u'description': u'Compositing'}, {u'status': u'available', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'D3D11_COMPOSITING', u'description': u'Direct3D11 Compositing'}, {u'status': u'available', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'DIRECT2D', u'description': u'Direct2D'}, {u'status': u'available', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'D3D11_HW_ANGLE', u'description': u'Direct3D11 hardware ANGLE'}, {u'status': u'available', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'GPU_PROCESS', u'description': u'GPU Process'}, {u'status': u'unavailable', u'log': [{u'status': u'opt-in', u'message': u'WebRender is an opt-in feature', u'type': u'default'}, {u'status': u'unavailable', u'message': u"Build doesn't include WebRender", u'type': u'runtime'}], u'name': u'WEBRENDER', u'description': u'WebRender'}, {u'status': u'available', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'OMTP', u'description': u'Off Main Thread Painting'}, {u'status': u'available', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}], u'name': u'ADVANCED_LAYERS', u'description': u'Advanced Layers'}]}
  • info: {u'AzureContentBackend (UI Process)': u'skia', u'AzureCanvasBackend (UI Process)': u'skia', u'ApzWheelInput': 1, u'ApzDragInput': 1, u'ApzKeyboardInput': 1, u'AzureFallbackCanvasBackend (UI Process)': u'cairo', u'ApzAutoscrollInput': 1, u'AzureCanvasAccelerated': 0, u'AzureCanvasBackend': u'Direct2D 1.1', u'AzureContentBackend': u'Direct2D 1.1'}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 1
  • numTotalWindows: 2
  • offMainThreadPaintEnabled: True
  • webgl1DriverExtensions: GL_ANGLE_client_arrays GL_ANGLE_depth_texture GL_ANGLE_framebuffer_blit GL_ANGLE_framebuffer_multisample GL_ANGLE_instanced_arrays GL_ANGLE_lossy_etc_decode GL_ANGLE_pack_reverse_row_order GL_ANGLE_program_cache_control GL_ANGLE_request_extension GL_ANGLE_robust_client_memory GL_ANGLE_robust_resource_initialization GL_ANGLE_texture_compression_dxt3 GL_ANGLE_texture_compression_dxt5 GL_ANGLE_texture_usage GL_ANGLE_translated_shader_source GL_CHROMIUM_bind_generates_resource GL_CHROMIUM_bind_uniform_location GL_CHROMIUM_color_buffer_float_rgb GL_CHROMIUM_color_buffer_float_rgba GL_CHROMIUM_copy_compressed_texture GL_CHROMIUM_copy_texture GL_CHROMIUM_sync_query GL_EXT_blend_minmax GL_EXT_color_buffer_half_float GL_EXT_debug_marker GL_EXT_discard_framebuffer GL_EXT_disjoint_timer_query GL_EXT_draw_buffers GL_EXT_frag_depth GL_EXT_map_buffer_range GL_EXT_occlusion_query_boolean GL_EXT_read_format_bgra GL_EXT_robustness GL_EXT_sRGB GL_EXT_shader_texture_lod GL_EXT_texture_compression_dxt1 GL_EXT_texture_compression_s3tc_srgb GL_EXT_texture_filter_anisotropic GL_EXT_texture_format_BGRA8888 GL_EXT_texture_rg GL_EXT_texture_storage GL_EXT_unpack_subimage GL_KHR_debug GL_NV_EGL_stream_consumer_external GL_NV_fence GL_NV_pack_subimage GL_NV_pixel_buffer_object GL_OES_EGL_image GL_OES_EGL_image_external GL_OES_compressed_ETC1_RGB8_texture GL_OES_depth32 GL_OES_element_index_uint GL_OES_get_program_binary GL_OES_mapbuffer GL_OES_packed_depth_stencil GL_OES_rgb8_rgba8 GL_OES_standard_derivatives GL_OES_surfaceless_context GL_OES_texture_float GL_OES_texture_float_linear GL_OES_texture_half_float GL_OES_texture_half_float_linear GL_OES_texture_npot GL_OES_vertex_array_object
  • webgl1Extensions: ANGLE_instanced_arrays EXT_blend_minmax EXT_color_buffer_half_float EXT_frag_depth EXT_sRGB EXT_shader_texture_lod EXT_texture_filter_anisotropic EXT_disjoint_timer_query OES_element_index_uint OES_standard_derivatives OES_texture_float OES_texture_float_linear OES_texture_half_float OES_texture_half_float_linear OES_vertex_array_object WEBGL_color_buffer_float WEBGL_compressed_texture_s3tc WEBGL_compressed_texture_s3tc_srgb WEBGL_debug_renderer_info WEBGL_debug_shaders WEBGL_depth_texture WEBGL_draw_buffers WEBGL_lose_context
  • webgl1Renderer: Google Inc. -- ANGLE (Intel(R) HD Graphics 630 Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)
  • webgl1Version: OpenGL ES 2.0 (ANGLE 2.1.0.db3422764a9b)
  • webgl1WSIInfo: EGL_VENDOR: Google Inc. (adapter LUID: 000000000000be2d) EGL_VERSION: 1.4 (ANGLE 2.1.0.db3422764a9b) EGL_EXTENSIONS: EGL_EXT_create_context_robustness EGL_ANGLE_d3d_share_handle_client_buffer EGL_ANGLE_d3d_texture_client_buffer EGL_ANGLE_surface_d3d_texture_2d_share_handle EGL_ANGLE_query_surface_pointer EGL_ANGLE_window_fixed_size EGL_ANGLE_keyed_mutex EGL_ANGLE_surface_orientation EGL_ANGLE_direct_composition EGL_NV_post_sub_buffer EGL_KHR_create_context EGL_EXT_device_query EGL_KHR_image EGL_KHR_image_base EGL_KHR_gl_texture_2D_image EGL_KHR_gl_texture_cubemap_image EGL_KHR_gl_renderbuffer_image EGL_KHR_get_all_proc_addresses EGL_KHR_stream EGL_KHR_stream_consumer_gltexture EGL_NV_stream_consumer_gltexture_yuv EGL_ANGLE_flexible_surface_compatibility EGL_ANGLE_stream_producer_d3d_texture_nv12 EGL_ANGLE_create_context_webgl_compatibility EGL_CHROMIUM_create_context_bind_generates_resource EGL_CHROMIUM_sync_control EGL_EXT_pixel_format_float EGL_KHR_surfaceless_context EGL_ANGLE_display_texture_share_group EGL_ANGLE_create_context_client_arrays EGL_ANGLE_program_cache_control EGL_EXTENSIONS(nullptr): EGL_EXT_client_extensions EGL_EXT_platform_base EGL_EXT_platform_device EGL_ANGLE_platform_angle EGL_ANGLE_platform_angle_d3d EGL_ANGLE_device_creation EGL_ANGLE_device_creation_d3d11 EGL_ANGLE_experimental_present_path EGL_KHR_client_get_all_proc_addresses EGL_ANGLE_display_robust_resource_initialization
  • webgl2DriverExtensions: GL_ANGLE_client_arrays GL_ANGLE_depth_texture GL_ANGLE_framebuffer_blit GL_ANGLE_framebuffer_multisample GL_ANGLE_instanced_arrays GL_ANGLE_lossy_etc_decode GL_ANGLE_multiview GL_ANGLE_pack_reverse_row_order GL_ANGLE_program_cache_control GL_ANGLE_request_extension GL_ANGLE_robust_client_memory GL_ANGLE_robust_resource_initialization GL_ANGLE_texture_compression_dxt3 GL_ANGLE_texture_compression_dxt5 GL_ANGLE_texture_usage GL_ANGLE_translated_shader_source GL_CHROMIUM_bind_generates_resource GL_CHROMIUM_bind_uniform_location GL_CHROMIUM_color_buffer_float_rgb GL_CHROMIUM_color_buffer_float_rgba GL_CHROMIUM_copy_compressed_texture GL_CHROMIUM_copy_texture GL_CHROMIUM_sync_query GL_EXT_blend_minmax GL_EXT_color_buffer_float GL_EXT_color_buffer_half_float GL_EXT_debug_marker GL_EXT_discard_framebuffer GL_EXT_disjoint_timer_query GL_EXT_draw_buffers GL_EXT_frag_depth GL_EXT_map_buffer_range GL_EXT_occlusion_query_boolean GL_EXT_read_format_bgra GL_EXT_robustness GL_EXT_sRGB GL_EXT_shader_texture_lod GL_EXT_texture_compression_dxt1 GL_EXT_texture_compression_s3tc_srgb GL_EXT_texture_filter_anisotropic GL_EXT_texture_format_BGRA8888 GL_EXT_texture_norm16 GL_EXT_texture_rg GL_EXT_texture_storage GL_EXT_unpack_subimage GL_KHR_debug GL_NV_EGL_stream_consumer_external GL_NV_fence GL_NV_pack_subimage GL_NV_pixel_buffer_object GL_OES_EGL_image GL_OES_EGL_image_external GL_OES_EGL_image_external_essl3 GL_OES_compressed_ETC1_RGB8_texture GL_OES_depth32 GL_OES_element_index_uint GL_OES_get_program_binary GL_OES_mapbuffer GL_OES_packed_depth_stencil GL_OES_rgb8_rgba8 GL_OES_standard_derivatives GL_OES_surfaceless_context GL_OES_texture_float GL_OES_texture_float_linear GL_OES_texture_half_float GL_OES_texture_half_float_linear GL_OES_texture_npot GL_OES_vertex_array_object
  • webgl2Extensions: EXT_color_buffer_float EXT_texture_filter_anisotropic EXT_disjoint_timer_query OES_texture_float_linear WEBGL_compressed_texture_s3tc WEBGL_compressed_texture_s3tc_srgb WEBGL_debug_renderer_info WEBGL_debug_shaders WEBGL_lose_context
  • webgl2Renderer: Google Inc. -- ANGLE (Intel(R) HD Graphics 630 Direct3D11 vs_5_0 ps_5_0)
  • webgl2Version: OpenGL ES 3.0 (ANGLE 2.1.0.db3422764a9b)
  • webgl2WSIInfo: EGL_VENDOR: Google Inc. (adapter LUID: 000000000000be2d) EGL_VERSION: 1.4 (ANGLE 2.1.0.db3422764a9b) EGL_EXTENSIONS: EGL_EXT_create_context_robustness EGL_ANGLE_d3d_share_handle_client_buffer EGL_ANGLE_d3d_texture_client_buffer EGL_ANGLE_surface_d3d_texture_2d_share_handle EGL_ANGLE_query_surface_pointer EGL_ANGLE_window_fixed_size EGL_ANGLE_keyed_mutex EGL_ANGLE_surface_orientation EGL_ANGLE_direct_composition EGL_NV_post_sub_buffer EGL_KHR_create_context EGL_EXT_device_query EGL_KHR_image EGL_KHR_image_base EGL_KHR_gl_texture_2D_image EGL_KHR_gl_texture_cubemap_image EGL_KHR_gl_renderbuffer_image EGL_KHR_get_all_proc_addresses EGL_KHR_stream EGL_KHR_stream_consumer_gltexture EGL_NV_stream_consumer_gltexture_yuv EGL_ANGLE_flexible_surface_compatibility EGL_ANGLE_stream_producer_d3d_texture_nv12 EGL_ANGLE_create_context_webgl_compatibility EGL_CHROMIUM_create_context_bind_generates_resource EGL_CHROMIUM_sync_control EGL_EXT_pixel_format_float EGL_KHR_surfaceless_context EGL_ANGLE_display_texture_share_group EGL_ANGLE_create_context_client_arrays EGL_ANGLE_program_cache_control EGL_EXTENSIONS(nullptr): EGL_EXT_client_extensions EGL_EXT_platform_base EGL_EXT_platform_device EGL_ANGLE_platform_angle EGL_ANGLE_platform_angle_d3d EGL_ANGLE_device_creation EGL_ANGLE_device_creation_d3d11 EGL_ANGLE_experimental_present_path EGL_KHR_client_get_all_proc_addresses EGL_ANGLE_display_robust_resource_initialization
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Basic
  • windowUsingAdvancedLayers: False

Veränderte Einstellungen

Verschiedenes

  • User JS: Nein
  • Barrierefreiheit: Ja
FredMcD
  • Top 10 Contributor
3823 Lösungen 53077 Antworten
Veröffentlicht

Is this just on YouTube? What about other websites?

https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-common-audio-and-video-issues

https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-issues-with-plugins-fix-problems

https://support.mozilla.org/en-US/kb/warning-unresponsive-plugin


Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

  • Clear the Cache and
  • Remove Cookies

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

Type about:preferences<enter> in the address bar.

  • Cookies; Select Privacy. Under History, select

Firefox will Use Custom Settings. Press the button on the right side called Show Cookies. Use the search bar to look for the site. Note; There may be more than one entry. Remove All of them.

  • Cache; Select Advanced > Network.

[v57+] Select Privacy. Across from Cached Web Content, Press Clear Now.

If there is still a problem, Start Firefox in Safe Mode https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Did this help?

While you are in safe mode;

Try disabling graphics hardware acceleration in Firefox. Since this feature was added to Firefox it has gradually improved but there are still a few glitches.

How to disable Hardware Acceleration {web link}

Is this just on YouTube? What about other websites? https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-common-audio-and-video-issues https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-issues-with-plugins-fix-problems https://support.mozilla.org/en-US/kb/warning-unresponsive-plugin ------------------ Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache. * Clear the Cache and * Remove Cookies '''Warning ! ! ''' This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website. Type '''about:preferences'''<enter> in the address bar. * '''Cookies; ''' Select '''Privacy. ''' Under '''History, ''' select Firefox will '''Use Custom Settings. ''' Press the button on the right side called '''Show Cookies. ''' Use the search bar to look for the site. Note; There may be more than one entry. Remove '''All''' of them. * '''Cache; ''' Select '''Advanced > Network. ''' [v57+] Select '''Privacy. ''' Across from '''Cached Web Content, ''' Press '''Clear Now. ''' If there is still a problem, '''Start Firefox in Safe Mode''' https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode A small dialog should appear. Click '''Start In Safe Mode''' (not Refresh). Did this help? While you are in safe mode; Try disabling graphics hardware acceleration in Firefox. Since this feature was added to Firefox it has gradually improved but there are still a few glitches. ''[https://support.mozilla.org/en-US/kb/forum-response-disable-hardware-acceleration How to disable Hardware Acceleration]'' {web link}

Fragesteller

The audio stops working on all websites, not just YouTube. I checked all the suggestions in the three links you provided before I started this topic but none have worked for me.

I tried clearing cache and cookies but it didn't help. Since it starts working once I restart the computer I don't really thing that might be t he problem.

I tried the safe mode and I also tried disabling Hardware Acceleration but it also didn't help.

The audio stops working on all websites, not just YouTube. I checked all the suggestions in the three links you provided before I started this topic but none have worked for me. I tried clearing cache and cookies but it didn't help. Since it starts working once I restart the computer I don't really thing that might be t he problem. I tried the safe mode and I also tried disabling Hardware Acceleration but it also didn't help.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
3823 Lösungen 53077 Antworten
Veröffentlicht

Start your Computer in safe mode with network support. Then start Firefox. Try Safe websites. Is the problem still there?

http://encyclopedia2.thefreedictionary.com/Linux+Safe+Mode Starting Any Computer In Safe Mode; Free Online Encyclopedia

Start your '''Computer''' in safe mode with network support. Then start Firefox. Try '''Safe''' websites. Is the problem still there? http://encyclopedia2.thefreedictionary.com/Linux+Safe+Mode Starting Any Computer In Safe Mode; Free Online Encyclopedia

Fragesteller

When I first start the computer the audio works. Even if the computer is started normally and even if Firefox is started normally. After a while it then stops working.

When I first start the computer the audio works. Even if the computer is started normally and even if Firefox is started normally. After a while it then stops working.
Happy112 561 Lösungen 5694 Antworten
Veröffentlicht

Did you start the computer in Safe Mode, like FredMcD suggested  ?

See also :

https://thewindowsplus.org/how-to-enter-windows-10-safe-mode/

Did you start the '''''computer''''' in Safe Mode, like FredMcD suggested ? See also : https://thewindowsplus.org/how-to-enter-windows-10-safe-mode/

Fragesteller

I have started the computer in safe mode with networking but my audio was completely disabled. Even the windows sounds were not working there.

I have started the computer in safe mode with networking but my audio was completely disabled. Even the windows sounds were not working there.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
3823 Lösungen 53077 Antworten
Veröffentlicht

Sorry, I forgot that the audio/video drivers would not be loaded.

See if there are updates for your graphics drivers https://support.mozilla.org/en-US/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

Sorry, I forgot that the audio/video drivers would not be loaded. See if there are updates for your graphics drivers https://support.mozilla.org/en-US/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

Fragesteller

It seems that I already have the latest drivers (audio and video). I checked the windows drivers and also my laptop manufacturers drivers.

Do you think that video drivers could influence my audio problems?

It seems that I already have the latest drivers (audio and video). I checked the windows drivers and also my laptop manufacturers drivers. Do you think that video drivers could influence my audio problems?
FredMcD
  • Top 10 Contributor
3823 Lösungen 53077 Antworten
Veröffentlicht

I'm not sure. I called for more help.

I'm not sure. I called for more help.

Fragesteller

Great, thanks for your efforts :)

Great, thanks for your efforts :)
SomeRandomUsername 0 Lösungen 3 Antworten
Veröffentlicht

I am also having this issue, and none of the troubleshooting suggested here, let alone anywhere on the web has helped.

Audio just stops playing intermittently from Firefox, and I have to restart the program to get any audio from it at all. Then the problem re-occurs at some point, and I have to restart the program again, and on it goes.

I am also having this issue, and none of the troubleshooting suggested here, let alone anywhere on the web has helped. Audio just stops playing intermittently from Firefox, and I have to restart the program to get any audio from it at all. Then the problem re-occurs at some point, and I have to restart the program again, and on it goes.
guigs
  • Administrator
  • Moderator
1070 Lösungen 11668 Antworten
Veröffentlicht

Hi there, Can you please try beta and let me know if those same websites work in this version, I want to make sure it is not already fixed in one of the recent beta builds: https://www.mozilla.org/en-US/firefox.../desktop/

Hi there, Can you please try beta and let me know if those same websites work in this version, I want to make sure it is not already fixed in one of the recent beta builds: [https://www.mozilla.org/en-US/firefox/channel/desktop/]
guigs
  • Administrator
  • Moderator
1070 Lösungen 11668 Antworten
Veröffentlicht

The latest version of Windows 10 was 1703 - did this update make it your computer? (Still researching.)

The latest version of Windows 10 was 1703 - did this update make it your computer? (Still researching.)

Fragesteller

Hello! I'm using the latest Windows version 16299. I think 1703 is a Windows Insider version. I used to be on the Insider version but have had some problems with it, so now I'm staying on the official version.

I have updated to the beta version of Firefox and the problem remains.

I managed to narrow it down though: it seems that the problem only happens with USB headphones. At least in my case. If I play the sound of our my laptop speakers it seems to work.

So I'm not sure what exactly might be the problem. Other browsers don't seem to have the same problem with these headphones.

Hello! I'm using the latest Windows version 16299. I think 1703 is a Windows Insider version. I used to be on the Insider version but have had some problems with it, so now I'm staying on the official version. I have updated to the beta version of Firefox and the problem remains. I managed to narrow it down though: it seems that the problem only happens with USB headphones. At least in my case. If I play the sound of our my laptop speakers it seems to work. So I'm not sure what exactly might be the problem. Other browsers don't seem to have the same problem with these headphones.
guigs
  • Administrator
  • Moderator
1070 Lösungen 11668 Antworten
Veröffentlicht

Sorry for the delay, I was looking for the right reference. Often when I use my USB headset I have to manually change the default audio in Firefox. I think it is because it handles it a little differently from other programs.

Can you tell me if you change the default audio playback in your operating system if the sound works: https://superuser.com/a/31136

Sorry for the delay, I was looking for the right reference. Often when I use my USB headset I have to manually change the default audio in Firefox. I think it is because it handles it a little differently from other programs. Can you tell me if you change the default audio playback in your operating system if the sound works: https://superuser.com/a/31136

Fragesteller

No, this doesn't seem to help.

No, this doesn't seem to help.