Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

YouTube

more options

Že dva dni opažam , da ne morem prek Firefox-a spremljati vsebin na YouTube. Ko vsebina teče je možno spremljati samo zvok , slika pa je zgolj zelena barva. Malo prej sem poizkusil gledati YouTube prek Microsoft Edge in pa prek Google Chrome , kjer pa je ogled nemoten. Kaj mi je storiti? Za odgovor in rešitev zadeve se vam vnaprej zahvaljujem.

Lep pozdrav.

Karlo Perhavec

Že dva dni opažam , da ne morem prek Firefox-a spremljati vsebin na YouTube. Ko vsebina teče je možno spremljati samo zvok , slika pa je zgolj zelena barva. Malo prej sem poizkusil gledati YouTube prek Microsoft Edge in pa prek Google Chrome , kjer pa je ogled nemoten. Kaj mi je storiti? Za odgovor in rešitev zadeve se vam vnaprej zahvaljujem. Lep pozdrav. Karlo Perhavec

Alle svar (1)

more options

Vidim , da ste izjemno hitro rešili moj problem , zakar se vam še enkrat iskreno zahvaljujem. Firefox uporabjam že najmanj 10-15 let in vedno ga bom če bo le možno. Lep pozdrav celotni ekipi in samo tako naprej.

Karlo Perhavec

Nyttig?

Stil et spørgsmål

Du skal logge ind på din konto for at svare på et indlæg. Start et nyt spørgsmål, hvis du ikke har en konto endnu.