Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Do not refresh panels

  • 9 svar
  • 1 har dette problem
  • 1 visning
  • Seneste svar af Ansam

more options

Hello, when you open Thunderbird, the last opened panels are not restored, but one panel is restored, which I have closed several times. Thank you for the advice.

Hello, when you open Thunderbird, the last opened panels are not restored, but one panel is restored, which I have closed several times. Thank you for the advice.

Alle svar (10)

more options

Spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime (zakázať všetky doplnky a nastaviť ovládacie prvky na predvolené hodnoty) a preverte či problém pretrváva. Na spustenie programu do núdzového režimu môžete použiť odkazy v ponuke Windows- Štart (WIN+R) - Spustiť a tu vypíšte: thunderbird -safe-mode alebo priamo z menu Thunderbird - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky https://support.mozilla.org/cs/kb/nouzovy-rezim-thunderbirdu http://imgbank.cz/images/2015/07/21/Thunderbird_nudzovy_rezim0.jpg ak všetko funguje tak ako má, hľadajte chybu v rozšíreniach. Vypnite ich a postupne zapínajte až zistíte, ktoré už nekompatibilné rozšírenie to spôsobuje, alebo znova spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime a podľa obrázka kliknite na tlačidlo "Vykonať zmeny a reštartovať".

more options

Snaha odoslať príspevok a pomôcť skončila hlásením: "Než bude příspěvek viditelný, musí být ručně schválen moderátorem. Pretože príspevok nebude nikdy tuná zobrazený odoslal som odpoveď súkromnou správou.

more options

I tady je nakonec příspěvek vidět.

more options

Asi po 24 hodinách sa tam tie príspevky zobrazili. Zaujímavé je to, že čas u príspevku je uvedený ten, ktorý bol pri odoslaní príspevku a nie čas, kedy bol schválený moderátorom.

more options

Provedl jsem vše jak jste napsal, ale bohužel to nepomohlo. Opět se i v nouzovém režimu otevřel ten jeden panel, který se otevírá od začátku i když ho pokaždé zavřu (trvá to od aktualizace před cca měsícem možná před dvěma měsíci).

more options

Zkus si udělat nový profil Thunderbirdu, jestli to v něm bude stejné.

more options

Je tiež možné že vám zostal v profile Firefoxu zablokovaný súbor „parent.lock“. Najdite si priečinok s profilom Firefoxu a odstráňte súbor parent.lock. Firefox pri tomto nesmie bežať ani v procesoch! Potom skuste spustiť Firefox normálnym spôsobom. = Ak to nepomohlo, vytvorte si NOVÝ profil Firefoxu ako test pre kontrolu, či váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému. Ak váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému, prepnite sa po kontrole späť na ten pôvodný (asi default) profil. - Windows - Spustiť (WIN+R) - a tu vypísať firefox.exe -p (alebo "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p) http://imgbank.cz/images/2014/09/04/Firefox_profil_novy.jpg = Ak zatiaľ nič nepomohlo, tak v prípade takýchto problémov spravidla pomôže "Obnova firefoxu": https://support.mozilla.org/cs/kb/obnova-firefoxu-snadne-reseni-vetsiny-problemu Spustite firefox a potom: [SK:] F10>Pomocník>Informácie pre riešenie problémov>Obnoviť Firefox [CZ:] F10>Nápověda>Technické informace>Obnovit aplikaci firefox http://imgbank.cz/images/2014/09/24/firefox_obnova.jpg

Váš starý profil bude umiestnený na plochu do zložky "Pôvodné dáta pre Firefox". Ak obnova Firefoxu nevyrieši váš problém, môžete obnoviť niektoré nastavenia ktoré neboli zachované nakopírováním príslušných súborov do novo vytvoreného profilu. Ak zložku so starým profilom už viac nepotrebujete, mali by ste ju zmazať, pretože obsahuje citlivé informácie.

more options

Založil jsem si nový profil a dotyčný panel se nezobrazoval, tzn. že to fungovalo. Po přepnutí do původního profilu jsem chtěl dát obnovit firefox, ale v záložce Technické informace je pouze Vyzkoušet nouzový režim (Restartovat se zakázanými doplňky). Soubor parent.lock jsem také smazal a nic. Nainstaloval jsem do jiného PC Thunderbird, přenesl data (profil) a stále se otevírá ten jeden panel a ostatní otevřené z předchozího používání se neotevřou. Dokonce jsem zprávu smazal a otevírá se prázdný panel (čistá stránka) a je nadepsaný Doručená pošta. Takhle to funguje i v nouzovém režimu. Je to záhada :)

more options

"Nainstaloval jsem do jiného PC Thunderbird, přenesl data (profil) " Preniesli ste celý tento problematický profil - teda aj s tými chybami, ktoré ste sa snažili odstrániť! = Migrácia profilu do nového operačného systému (iného počítača) nie je jednoduchá. Dá sa však preniesť (migrovať) kompletná pošta, nastavenie účtov a adresár, ale nie celý profil Podľa mňa je narušený profil Thunderbirdu tou migráciou.

Ak máte ešte prístup k starému Thunderbirdu s poštou, tak odporúčam tento postup: Zo starého PROFILU Thunderbirdu prekopírujte do nového PROFILU Thunderbirdu celý priečinok Mail (Ak mate prístup POP3) a priečinok ImapMail (ak mate prístup IMAP). Tam je všetko to čo potrebujete - všetka pošta a nastavenie účtov. Takto mate teraz skopírovanú poštu a nastavenia účtov. Pokiaľ spustite Thunderbird, tak uvidíte späť svoju starú poštu. C:\Users\<Windows user name>\AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles\<Profile name>\ http://kb.mozillazine.org/Profile_folder_-_Thunderbird#Windows_Vista.2C_7.2C_8.1_and_10

K spokojnosti teraz chýbajú iba KONTAKTY. Ukončite Thunderbird. Zo starého užívateľského profilu skopírujte všetke súbory, ktoré majú príponu *.mab do NOVÉHO profilu. V prípade zhody mena v NOVOM profile ich jednoducho prepíšte. V obľúbenom editore, najlepšie v takom, ktorý podporuje kódovanie UTF-8, otvorte súbor prefs.js z NOVÉHO profilu. Označte v ňom všetke riadky, ktoré začínajú user_pref(„ldap_2.servers, odstráňte ich a na ich miesto doplňte ze STARÉHO súboru prefs.js zo zálohovaného profilu všetke riadky, ktoré začínajú user_pref(„ldap_2.servers. Uložte zmeny a spustite Thunderbird. http://imgbank.cz/images/2015/09/13/notebok.jpg

Keď v Thunderbirde spustite Adresár, uvidíte späť všetky vaše kontakty. Pokiaľ ste NEeditovali súbor prefs.js v editoru v kódovaní UTF-8, majú jednotlivé zložky s kontaktami poškodenú diakritiku, čo ľahko opravíte premenovaním zložiek na správne mená s diakritikou.

POZOR: - všetky tieto kopírovania a premenovania sa musia vykonávať pri ukončenom (vypnutom) Thunderbirde !!! = Import kontaktov je aj jednoduchší v prípade, že máte ešte prístup k starému Thunderbirdu so starým profilom. V starom Thunderbirde: Thunderbird - Nástroje - Adresár - Nástroje - EXPORT - a vytvoriť si súbor *.ldif a potom v novom Thunderbirde Thunderbird - Nástroje - Adresár - Nástroje - IMPORT - Adresáre a tu mu ponúknuť ten vytvorený *.ldif súbor.

Ændret af Ansam den

more options

Snaha odoslať príspevok a pomôcť zas skončila hlásením: "Než bude příspěvek viditelný, musí být ručně schválen moderátorem. Pretože príspevok tu nebude tak skoro zobrazený odoslal som odpoveď súkromnou správou.

Ændret af Ansam den