X
Tryk her for at gå til webstedets mobilversion.

Supportforum

Video not starting play

Skrevet

Hello, videos doesn't start on coub.com. Sound is able, but there is no animation of the picture, I see only a preview and it's works this way only for specific coub - in main page i can see all popular videos without broblems. What diagnostic files should I attach to my request? The cache of browser was cleared, autoplay in the site settings (in the addressbar) also had to be turned on

Hello, videos doesn't start on coub.com. Sound is able, but there is no animation of the picture, I see only a preview and it's works this way only for specific coub - in main page i can see all popular videos without broblems. What diagnostic files should I attach to my request? The cache of browser was cleared, autoplay in the site settings (in the addressbar) also had to be turned on
Citér

Yderligere systemdetaljer

Installerede plugins

  • Shockwave Flash 32.0 r0

Program

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:73.0) Gecko/20100101 Firefox/73.0

Yderligere information

Luk
RobertJ
  • Top 10 Contributor
104 løsninger 1161 svar

Hi alive.corpse,

Try starting Firefox in it's Safe Mode to see if the problem persists.

Safe Mode will temporarily disable your extensions and themes, turn off hardware acceleration and reset toolbar and button customizations. When you leave Safe Mode and start Firefox up normally, your extensions, themes, and settings will return to the state they were in before you entered Safe Mode.

With Firefox open: select Menu select Help select Restart With Add-ons Disabled on the dialog select Restart on the next dialog select Start In Safe Mode (Do Not select Refresh)

With Firefox closed: press and hold the Shift (in Mac: Option) key launch Firefox on the dialog select Start In Safe Mode (Do Not select Refresh) ______________________________________________________

Visit the site to see if the problem persists. If the site works well it's probably one of your extensions causing the issue. ______________________________________________________

To quit Safe Mode: select Menu select Help select Restart With Add-ons Enabled

Hi alive.corpse, Try starting Firefox in it's Safe Mode to see if the problem persists. Safe Mode will temporarily disable your extensions and themes, turn off hardware acceleration and reset toolbar and button customizations. When you leave Safe Mode and start Firefox up normally, your extensions, themes, and settings will return to the state they were in before you entered Safe Mode. With Firefox open: select Menu select Help select Restart With Add-ons Disabled on the dialog select Restart on the next dialog select Start In Safe Mode (Do Not select Refresh) With Firefox closed: press and hold the Shift (in Mac: Option) key launch Firefox on the dialog select Start In Safe Mode (Do Not select Refresh) ______________________________________________________ Visit the site to see if the problem persists. If the site works well it's probably one of your extensions causing the issue. ______________________________________________________ To quit Safe Mode: select Menu select Help select Restart With Add-ons Enabled
Fandt du dette nyttigt?
Citér
Stil et spørgsmål

Du skal logge ind på din konto for at svare på et indlæg. Start et nyt spørgsmål, hvis du ikke har en konto endnu.