Søg i Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Megnyitás választása letöltés helyett párbeszédablak nem jelenik meg.

  • 2 svar
  • 1 har dette problem
  • 272 visninger
  • Seneste svar af kaszibaa

more options

Sziasztok!

(Jelenleg Firefox 59.0.3 (64 bites) -t használok win10 Pro alatt.)

Ha egy weboldalon rákattintok egy pdf file-ra, akkor régebben megkérdezte, hogy letöltöm vagy megnyitom egy adott alkalmazással. Jelenleg nem jelenik meg ilyen kérdés. Nem találom, hogy hol lehet ezt visszaállítani. (A csatolt kép egy másik gépen készült, ahol ugyan arra a pdf-re kattintva megjelenik ez a kérdés.)

Egyéb információ: - A szinkronizációt (Firefox fiók) -t használok, - Rengeteg személyes beállításom van (jelszavak, könyvjelzők stb), ezért a "gyári állapot"-ra való visszatérés, újratelepítés nem megoldás. - Kiegészítők, bővítmények: Csak Adobe Flash Player-t telepítettem, minden más eredeti. - Régóta van telepítve a firefox (nem friss telepítés).

Találtam ehhez hasonló kérdést és választ a fórumokon, support oldalakon, de mind jóval régebbi firefoxra vonatkozik, így ezek nem jelentettek megoldást.

Segítségeteket előre is köszönöm: KA

Sziasztok! (Jelenleg Firefox 59.0.3 (64 bites) -t használok win10 Pro alatt.) Ha egy weboldalon rákattintok egy pdf file-ra, akkor régebben megkérdezte, hogy letöltöm vagy megnyitom egy adott alkalmazással. Jelenleg nem jelenik meg ilyen kérdés. Nem találom, hogy hol lehet ezt visszaállítani. (A csatolt kép egy másik gépen készült, ahol ugyan arra a pdf-re kattintva megjelenik ez a kérdés.) Egyéb információ: - A szinkronizációt (Firefox fiók) -t használok, - Rengeteg személyes beállításom van (jelszavak, könyvjelzők stb), ezért a "gyári állapot"-ra való visszatérés, újratelepítés nem megoldás. - Kiegészítők, bővítmények: Csak Adobe Flash Player-t telepítettem, minden más eredeti. - Régóta van telepítve a firefox (nem friss telepítés). Találtam ehhez hasonló kérdést és választ a fórumokon, support oldalakon, de mind jóval régebbi firefoxra vonatkozik, így ezek nem jelentettek megoldást. Segítségeteket előre is köszönöm: KA

Valgt løsning

Szia!

A képen látható helyen tudod beállítani, a Beállítások → Általános → Fájlok és alkalmazások szakaszban. Ott egyszerűen állítsd át a Hordozható dokumentumformátum (PDF) értékét arra, hogy Rákérdezés mindig.

Üdv, Balázs

Læs dette svar i sammenhæng 👍 1

Alle svar (2)

more options

Valgt løsning

Szia!

A képen látható helyen tudod beállítani, a Beállítások → Általános → Fájlok és alkalmazások szakaszban. Ott egyszerűen állítsd át a Hordozható dokumentumformátum (PDF) értékét arra, hogy Rákérdezés mindig.

Üdv, Balázs

Ændret af Balázs Meskó den

more options

Hálásan köszönöm: KA