Sikker forbindelse mislykkedes

Revisionsinformation
  • Revision id: 146709
  • Oprettet:
  • Lavet af: Joergen
  • Kommentar: Opdateret
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Hvis Firefox ikke kan få adgang til et sikkert websted (et der starter med https), vil du få vist en fejlside med overskriften Sikker forbindelse mislykkedes og en fejlmeddelelse.

Sikker forbindelse mislykkedes

Når et websted benytter krypteret kommunikation for at sikre dine data, kontrollerer Firefox, om krypteringsmetoden er sikker. Firefox kontrollerer også, om der kan stoles på webstedets certifikat.

Websteds-problemer

Nogle websteder benytter forældede og usikre TLS-krypteringsmetoder. Firefox beskytter dig ved at forhindre forbindelse til steder, hvor der ikke kan etableres en sikker forbindelse. I de tilfælde vil du i stedet få vist en side med en fejlmeddelelse og mulighed for at rapportere fejlen til Mozilla.

Fx45 Report SSL Errors

Hvis du oplever dette problem, så kontakt ejeren af webstedet, og bed dem om at opdatere deres TLS-version til en sikker version.

Andre løsninger

Hvis du bruger et sikkerhedsprogram fra ESET såsom NOD32 Antivirus eller ESET Internet Security, kan det måske hjælpe, at deaktivere og derefter atter aktivere en af følgende indstillinger.

• Enable application protocol content filtering
  • Enable SSL/TLS protocol filtering

For flere informationer, læs denne artikel på AskVG.com. Hvis du har spørgsmål eller er betænkelig ved at ændre disse indstillinger, så besøg ESET support.

Certifikat-advarsler

Firefox bruger certifikater på sikre websteder til at sikre, at din information bliver sendt til den rette modtager og ikke kan aflyttes. For en oversigt med certifikat-advarsler og fejlkoder, læs artiklen Hvad betyder de forskellige sikkerhedsadvarsler?.