Historik for Bestem om Firefox automatisk skal udfylde formularer med dine informationer

Kategori:
Sådan gør du
Revisionshistorik for:
English, Dansk

Show Helpfulness Votes Chart

Revision Status S Skribent Kommentar
Nuværende   Joergen Opdateret
Godkendt   Joergen Opdateret
Godkendt   Joergen Opdateret
Godkendt   Joergen Opdateret
Godkendt   user955666 Manglende "at" indsat.
Ikke gennemgået   MadsHaupt Så prøver vi igen. [Gentagelse]
Ikke gennemgået   MadsHaupt Jeg har lavet en lille formuleringsændring. Hvad synes i? Godt, skidt, imod normer eller midt i mellem?
Godkendt   Joergen Indsat For-kode. Skift+Slet for Mac. Delete for Windows og Linux.
Godkendt   user955666 Mac, Delete => Slet
Ikke gennemgået   Joergen Ændret rækkefølge på dele af et par sætninger. + lidt finjusteringer.
Godkendt   user955666 Korrektur
Ikke gennemgået   MadsHaupt Jeg har oversat "Firefox Will:" efter det der står i Transvision, man skulle bare søge efter "$brandShortName; Will:" i stedet for "Firefox Will:". :) Nu er den klar til korrektur. :)
Ikke gennemgået   MadsHaupt Ubs, der var lige en linje jeg alligevel ikke havde oversat. Nu er den klar til korrektur.
Ikke gennemgået   MadsHaupt Nu har jeg kigget den igennem og jeg har ikke kunne finde nogen oversættelse af "Firefox Will:" i Transvision. Den danske titel af siden indholder ordet "Bestem" som jeg ikke mener vi rigtig bruger på dansk i sådanne supportartikler. Nu er den klar.
Ikke gennemgået   MadsHaupt Jeg læser lige artiklen igennem en ekstra gang inden den er klar til korrektur.
Ikke gennemgået   MadsHaupt Så er der udsigt til at i snart kan læse korrektur. Men jeg er ikke helt færdig endnu.
Ikke gennemgået   MadsHaupt Så mangler jeg bare at oversætte programobjekterne.
Ikke gennemgået   MadsHaupt Næsten færdig.
Ikke gennemgået   MadsHaupt Jeg er ved at nærme mig en afslutning. Jeg er ikke færdig endnu.
Ikke gennemgået   MadsHaupt Så er jeg i gang igen. Jeg er ikke færdig endnu.
Ikke gennemgået   MadsHaupt Jeg er nået omkring 50%. Nu holder jeg pause for i dag. Så arbejder jeg perfektionistisk videre i morgen.
Ikke gennemgået   MadsHaupt [Gentagelse]
Ikke gennemgået   MadsHaupt Jeg gemmer igen fordi jeg skal ind at se oversættelser af udtryk i Transvision.
Ikke gennemgået   MadsHaupt Er i fuld gang. Jeg tjekker lige et par udtryk i Transvision
Ikke gennemgået   MadsHaupt Gemmer igen. Det tager lidt tid i her i starten.
Ikke gennemgået   MadsHaupt Jeg gemmer mit arbejde igen. Men jeg er ikke færdig endnu.
Ikke gennemgået   MadsHaupt Jeg har arbejdet lidt videre, men er igen nødt til at gemme på grund af iPad-autogenindlæsningen når jeg forlader websider.
Ikke gennemgået   MadsHaupt Har lavet en lille smule mere, men det tager lidt tid her i starten, før jeg får lavet nok nerveforbindelser i hjernen eller får det under huden. Jeg er ikke færdig endnu.
Ikke gennemgået   MadsHaupt Jeg har valgt at starte forfra med denne artikel. Og jeg gemmer lidt undervejs fordi min iPad ellers kan finde på at reloade siden, så jeg skal starte forfra. Jeg er ikke færdig endnu.
Ikke gennemgået   scootergrisen Gennemlæst hele artiklen
Ikke gennemgået   scootergrisen Oversat resten
Ikke gennemgået   scootergrisen .
Ikke gennemgået   scootergrisen Rettet søgeopsummering
Ikke gennemgået   scootergrisen begyndt på engelsk til dansk oversættelse

Du er ved at markere denne revision som klar til oversættelse. Er du sikker på, at du vil fortsætte?

Dokumentets bidragsydere