Firefox siger, at den lige er blevet opdateret, hver gang den starter - sådan rettes det

Revisionsinformation
  • Revision id: 84711
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: Fjernet "???"
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionskilde
Revisionsindhold

Denne artiklen forklarer hvad du kan gøre hvis du får fanebladet "Firefox opdateret" eller "You've been updated to the latest version of Firefox." hver gang du åbner Firefox, selv når du ikke har opdateret Firefox.

Der er to mulige årsager til dette. Du kan ved en fejl have gemt fanebladet som startside (som Firefox åbner hver gang den starter) eller Firefox kan have problemer med at gemme din indstillings-fil, som gør at den ikke kan huske om "You've been updated" beskeden allerede er blevet vist.

Fanebladet "Firefox opdateret" gemt som startside

1. Klik på menuen Firefox i menulinjen øverst i vinduet, og klik så på Indstillinger.Klik på menuknappen Fx89menuButton, og klik så på Indstillinger.
  2. Vælg panelet Generelt.
  3. I afsnittet Opstart, vælg teksten i feltet Startside:.
  4. Hvis teksten inkludere noget i stil med https://www.mozilla.org/da/firefox/4.0/whatsnew/ så har du muligvis ved en fejl tilføjet websiden "Firefox opdateret" til de sider som Firefox indlæser når den starter.
  5. Du kan rette det ved at klikke på Gendan standard. Læs artiklen Sådan indstiller du din startside for at ændre startsiden til noget andet.Restore home page Win

Firefox er ikke i stand til at gemme dine indstillinger

Firefox ændre en indstillinger i sin indstillings-fil for at huske om fanebladet "Firefox opdateret" er blevet vist. Hvis du har problemer med filen vil Firefox ikke være i stand til at gemme indstillingen og vil vise fanebladet "Firefox opdateret" hver gang du starter Firefox.

1. Du vil måske også bemærke at indstillingerpræferencer du vælger i dit vinduet IndstillingerPræferencer ikke bliver gemt efter du lukker Firefox.
  2. Brug trinnene omtalt i artiklen Ret indstillinger som ikke vil gemmes for at rette det.