Prohledat stránky podpory

Vyhněte se podvodům. Za účelem poskytnutí podpory vás nikdy nežádáme, abyste zavolali nebo poslali SMS na nějaké telefonní číslo nebo abyste sdělili své osobní údaje. Jakékoliv podezřelé chování nám prosím nahlaste pomocí odkazu „Nahlásit zneužití“.

Learn More

Avast-Passwords vs. Firefox-ulozena hesla

  • 2 odpovědi
  • 1 má tento problém
  • 56 zobrazení
  • Poslední odpověď od lucyna

more options

Stahla jsem si Avast-Passwords, kam se presunula vsechna hesla, ulozena ve firefoxu - nezustala v prohlizeci ulozena a zmizela. Bohuzel, tento doplnek zpomaluje prohlizec a chtela bych se jej zbavit. ALE !!! Nejde mi z Avast-Passwords zpet prekopirovat hesla do prohlizece, Mohl by mi nekdo poradit, jak to udelat? Diky. Lucyna Pouzivam FF 59.0.2, Windows 8.1.

Stahla jsem si Avast-Passwords, kam se presunula vsechna hesla, ulozena ve firefoxu - nezustala v prohlizeci ulozena a zmizela. Bohuzel, tento doplnek zpomaluje prohlizec a chtela bych se jej zbavit. ALE !!! Nejde mi z Avast-Passwords zpet prekopirovat hesla do prohlizece, Mohl by mi nekdo poradit, jak to udelat? Diky. Lucyna Pouzivam FF 59.0.2, Windows 8.1.

Všechny odpovědi (2)

more options

Ak používate Mozilla Firefox verzie 57.X a vyššiu, neexistuje spôsob, ako importovať heslá priamo exportované z Avast-Passwords.

Firefox návrat k staršej verzii: Postup: 1. Vypnite Firefox 2. Kompletne odinštalujte Firefox 3. Ručne odstráňte všetko čo po Firefoxe zostalo na disku (hlavné celý profil Firefoxu) 4. Reštartujte počítač

Návrat k staršej verzii je možný. Všetky verzie Firefoxu nájdete tuná: http://archive.mozilla.org/pub/firefox/releases/ Po nainštalovaní Firefoxu vypnite automatické aktualizácie: - Firefox - Nástroje - Možnosti - Spresnenie - Aktualizácie A tu zvoliť „Nevyhľadávať aktualizácie“

http://imgbank.cz/images/2017/04/28/Firefox_aktualizacie_ukoncit.jpg

more options

dekuju za radu, ale jsem tedy absolutni laik a predstava odinstalovani Firefoxu, to bych asi i zvladla. Odstranit veskere stopy - tak to uz nevim jak a kde je najit. A nove nainstalovani starsi verze - koukala jsem na ten seznam, ale vubec nevim, jak to udelat. Navic by mi urcite zmizela vsechna nastaveni, ktera jsem slozite "vytvorila" :-). Ale nasla jsem moznost, ze hesla z Avast Passwords jdou prekopirovat do Chrome. Coz se mi vcera po velkem usili podarilo :-). Tady link: https://support.avast.com/en-ww/article/Export-Mozilla-Firefox-Passwords-data Dalsi krok, jak z Chrome prekopirovat vse do Firefoxu uz se mi ale, bohuzel, nepodaril, i kdyz jsem vsechno udelala podle navodu. No, tak to budu zkouset jeste nekolikrat, treba se to nakonec podari. V kazdem pripade dekuju za rady... :-), L.