Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

PIP (Görüntü içinde görüntü) "ters" çalışıyor

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 1 view
  • Last reply by Selim

more options

Önceden PIP düğmesine bastığımda, mevcut video küçülüp, bir köşeye gidiyordu, başka bir sekmede başka bir sayfanın köşesinde izlenebiliyordu, hatta 2-3 video / livestream aynı anda izlenebiliyordu, özetle olması gerektiği gibiydi.

99.0.1 güncellemesinden sonra aynı düğmeye basınca video şimdi tüm ekranı kaplıyor. Sayfanın bir köşesinde izlenme özelliği kayboldu, küçüleceğine, tersine tam ekran oluyor, boyutunu ayarlamak da mümkün değil. Videoyu eski boyutuna döndürmek için düğmeye bastığımda ise video önce kayboluyor, hatta sayfa kararıyor, 4-5 saniye sonra, PIP düğmesine basmamdan önceki orijinal boyutuna dönüyor.

Uzantıları deaktive ettim, işe yaramadı, kaldırdım, işe yaramadı, hatta temayı bile kaldırdım, nafile. Sorun giderme modunda denedim, bu modda sorun yok, PIP olması gerektiği gibi çalışıyor. Normal moddaki ayarları sorun giderme modundaki ayarlarla 1:1 eşledim, yine işe yaramadı.

Sorun ne olabilir?

Önceden PIP düğmesine bastığımda, mevcut video küçülüp, bir köşeye gidiyordu, başka bir sekmede başka bir sayfanın köşesinde izlenebiliyordu, hatta 2-3 video / livestream aynı anda izlenebiliyordu, özetle olması gerektiği gibiydi. '''99.0.1 güncellemesinden sonra''' aynı düğmeye basınca video şimdi tüm ekranı kaplıyor. Sayfanın bir köşesinde izlenme özelliği kayboldu, küçüleceğine, tersine tam ekran oluyor, boyutunu ayarlamak da mümkün değil. Videoyu eski boyutuna döndürmek için düğmeye bastığımda ise video önce kayboluyor, hatta sayfa kararıyor, 4-5 saniye sonra, PIP düğmesine basmamdan önceki orijinal boyutuna dönüyor. Uzantıları deaktive ettim, işe yaramadı, kaldırdım, işe yaramadı, hatta temayı bile kaldırdım, nafile. Sorun giderme modunda denedim, bu modda sorun yok, PIP olması gerektiği gibi çalışıyor. Normal moddaki ayarları sorun giderme modundaki ayarlarla 1:1 eşledim, yine işe yaramadı. Sorun ne olabilir?

All Replies (1)

more options

Yaptığınız denemeler sorunu çözmediyse Firefox'u yenilemeyi deneyebilirsiniz.