Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox makes images URLs in a forum HTTPS instead of HTTP, how to stop?

  • 4 odgovori
  • 1 ima ovaj problem
  • 1 view
  • Posljednji odgovor poslao InfoSeeker

more options

When I add images to the forum in the first image below, they show up as place holders. When I right-click/Show-Image-Info on the place holders (2nd image), the URL lists correctly But when I right-click/View-Image (3d image), the URL is changed to https and is not found. Is there a setting somewhere I have set incorrectly to cause the change to https?

When I add images to the forum in the first image below, they show up as place holders. When I right-click/Show-Image-Info on the place holders (2nd image), the URL lists correctly But when I right-click/View-Image (3d image), the URL is changed to https and is not found. Is there a setting somewhere I have set incorrectly to cause the change to https?
Priloženi snimci ekrana

Izabrano rješenje

Thank you for the quick response.

I checked the 'Mixed' settings and none were bolded/modified. But your ability to see the images caused me to expand my search, which I should have done initially, and it turns out Ghostery is the culprit. Trusting the site now allows me to also see the images.

Pročitajte ovaj odgovor sa objašnjenjem 👍 0

All Replies (4)

more options

Hmm, those images show on mine, but I'm not logged in, which might make a difference:

https://forum.aquacomputer.de/weitere-foren/english-forum/p1440733-airplex-modularity-system-pump-pre-sales-questions/#post1440733

Some sites send instructions to "upgrade" requests, but that would be uncommon on a forum with user-generated content.

Could you check for any customized settings related to "mixed content":

(1) In a new tab, type or paste about:config in the address bar and press Enter/Return. Click the button promising to be careful or accepting the risk.

(2) In the search box above the list, type or paste mixed and pause while the list is filtered

(3) If any of the four preferences are bolded and "modified" you can use right-click > Reset to restore the default value.

If you changed anything, try reloading the page and see whether there is any difference.

more options

Odabrano rješenje

Thank you for the quick response.

I checked the 'Mixed' settings and none were bolded/modified. But your ability to see the images caused me to expand my search, which I should have done initially, and it turns out Ghostery is the culprit. Trusting the site now allows me to also see the images.

Izmjenjeno od strane InfoSeeker

more options

Are you possibly using an extension like HTTPS Everywhere that forces a secure connection?

more options

Thank you for your reply.

No I am not using HTTPS Everywhere. It appears Ghostery was somehow blocking and making things look weird.