Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Avattavaa sivua ei voida näyttää, koska vastaanotetun datan alkuperää ei kyetty varmentamaan.

  • 2 odgovori
  • 1 ima ovaj problem
  • 3 views
  • Posljednji odgovor poslao jtvfin

more options

Moi

Olen ollut yhteydessä klarnaan ja heidän sivut toimivat, he lähettivät viiimeviikon tilitykset minulle sähköpostiin ,mutta itse en pääse niihin käsiksi.

Näköjään liitteet .jpg kuvaa ei voi ladata tähän esimerkiksi :(

tässä teksti: Suojatun yhteyden muodostaminen epäonnistui

Yhteys osoitteeseen online.klarna.com katkesi kesken sivun lataamisen.

   Avattavaa sivua ei voida näyttää, koska vastaanotetun datan alkuperää ei kyetty varmentamaan.
   Ilmoitathan ongelmasta sivuston omistajalle.
Moi Olen ollut yhteydessä klarnaan ja heidän sivut toimivat, he lähettivät viiimeviikon tilitykset minulle sähköpostiin ,mutta itse en pääse niihin käsiksi. Näköjään liitteet .jpg kuvaa ei voi ladata tähän esimerkiksi :( tässä teksti: Suojatun yhteyden muodostaminen epäonnistui Yhteys osoitteeseen online.klarna.com katkesi kesken sivun lataamisen. Avattavaa sivua ei voida näyttää, koska vastaanotetun datan alkuperää ei kyetty varmentamaan. Ilmoitathan ongelmasta sivuston omistajalle.

All Replies (2)

more options

Näytät käyttävän beetaversiota. Minulla toimii vakaalla versiolla, joka on tällä hetkellä Firefox 50. Toimiiko sinulla? Firefox 51:llä ja Firefox 52:lla (vielä kokeellisempi versio) ei jostain syystä toiminut.

Periaatteessa näyttäisi, että Klarnan palvelin on ikävä ja katkaisee yhteyden mitään sanomatta ja kertomatta syytä, mutta toisaalta syyn ei ole pakko olla Klarnan verkossa vaan se voi olla jossain muuallakin. Vaihtoehtoina on varmaan joko että Klarna ei jostain syystä enää tykkää Firefoxin tavasta muodostaa salattua yhteyttä tai että Firefox olisi alkanut tehdä jotain sellaista väärin, joka koskee vain pientä osaa sivustoista.

Hyvä, että löysit! Tämän takiahan beetaversio on olemassa.

Tästä kannattaisi varmaan tehdä ilmoitus webcompat.comissa, jossa asiaa voidaan ajaa eteenpäin. Voin tehdä ilmoituksen puolestasi, jos haluat.

Izmjenjeno od strane user182358391634626499304511781402597790703

more options

Moi Unohdin mainita, että vuodesta 2013 asti on toiminut, mutta lakkasi yllättäen toimimasta.