Търсене в помощните статии

Избягвайте измамите при поддръжката. Никога няма да ви помолим да се обадите или изпратите SMS на телефонен номер или да споделите лична информация. Моля, докладвайте подозрителна активност на "Докладване за злоупотреба".

Learn More

Reopened tab results in previous page being loaded instead

  • 3 отговора
  • 1 има този проблем
  • 13 изгледи
  • Последен отговор от Alex Li

more options

When I reopen a closed tab, sometimes it would just load the previous page rather than the last opened page. For example, if I was on the Guardian homepage and I clicked on an article, closed the tab, then reopened with Cmd+Shift+T, occasionally it would load the Guardian homepage instead. I can get back to the article by going back a page (Cmd + left arrow), which is kinda weird.

When I reopen a closed tab, sometimes it would just load the previous page rather than the last opened page. For example, if I was on the Guardian homepage and I clicked on an article, closed the tab, then reopened with Cmd+Shift+T, occasionally it would load the Guardian homepage instead. I can get back to the article by going back a page (Cmd + left arrow), which is kinda weird.

Избрано решение

It wasn't the only website that had the problem and clearing cache didn't seem to resolve the issue, but it did stop after I tried using Safe Mode so maybe one of my add-ons are causing the problem. Gonna go through each of my extensions to determine which one's causing it now, but thanks for the help y'all!

Прочетете този отговор в контекста 👍 0

Всички отговори (3)

more options

Is that the only site where it happens? It's possible that there's a script in the page which does that, but it might be difficult to investigate.

more options

This might also be a problem with the disk cache.

You can try to "Clear the Cache":

  • Options/Preferences -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data -> Clear Data -> Cached Web Content: Clear
more options

Избрано решение

It wasn't the only website that had the problem and clearing cache didn't seem to resolve the issue, but it did stop after I tried using Safe Mode so maybe one of my add-ons are causing the problem. Gonna go through each of my extensions to determine which one's causing it now, but thanks for the help y'all!