ابحث في الدعم

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

"A rendszergazda letiltotta a frissítéseket"

  • 1 (رد واحد)
  • 0 have this problem
  • 4 views
  • آخر ردّ كتبه Balázs Meskó

more options

Kérem, szíveskedjék válaszolni arra, hogy mit jelent és mivel jár az alábbi üzenet, a 'Névjegy' -ben. " A frissítéseket a renszergazda letiltotta."

Köszönettel: Simon Gyula.

Kérem, szíveskedjék válaszolni arra, hogy mit jelent és mivel jár az alábbi üzenet, a 'Névjegy' -ben. " A frissítéseket a renszergazda letiltotta." Köszönettel: Simon Gyula.

All Replies (1)

more options

Kedves Gyula!

Feltételezem, hogy Linux Mintet használsz (de más disztribúciónál is hasonló lehet a helyzet). Erről írtak a blogjukon: https://blog.linuxmint.com/?p=4244

Kiemelem a számodra fontos részét:

A Firefox azt mondja, hogy a szervezetem kezeli A Linux Mintben a Frissítéskezelő felelős a szoftverfrissítésekért, és az alkalmazásukhoz rendszergazdai jog szükséges. Az üzenet ijesztőnek tűnhet, de ez csak azt jelenti, hogy a Firefoxnak az lett mondva, hogy ne foglalkozzon a saját frissítésével. A Névjegy ablakban az „A frissítéseket a renszergazda letiltotta.” üzenet ugyanezt jelenti. Együtt dolgozunk ezen a Mozillával, először hogy ezt átfogalmazzuk, másodszor azt szeretnénk, hogy az év végére a Firefox-frissítéseket a Firefoxon belülről lehessen kezelni.

Tehát nincs semmi teendőd, ez teljesen normális.

Üdv, Balázs