Sök i support

Få hjälp

Välj din produkt

Webbläsare för Windows, Mac och Linux

Firefox för Android

Webbläsare för Android smartphones och surfplattor

Firefox för iOS

Firefox för iPhone, iPad och iPod Touch-enheter

Mozilla VPN

VPN för Windows 10, Mac, Linux, Android och iOS-enheter

Firefox Relay

Tjänst som låter dig skapa e-postalias för att dölja din riktiga e-postadress

Mozilla Monitor

Mozilla Monitor

Ta reda på om din privata information har avslöjats i ett känt dataintrång.

Pocket

Pocket

Upptäck och spara berättelser för senare.

MDN Plus

MDN Plus

MDN Plus ger en anpassad användarupplevelse för MDN-supportrar.

Hubs

Hubs

Samarbeta och interagera med andra med utrymmesassocierade ljud- och mediafiler från webben.

Firefox Focus

Firefox Focus

Automatisk integritetsskydd och innehållsblockerare

Firefox för företag

Firefox för företag

Firefox Quantum för företag

Thunderbird

Thunderbird

E-postprogram för Windows, Mac och Linux

Utvalda artiklar

Säker anslutning misslyckades och Firefox anslöt inte

Säker anslutning misslyckades och Firefox anslöt inte

Om en webbplats kräver en säker anslutning som inte kan upprättas kommer Firefox inte att ansluta och visar en felsida. Läs mer.

Uppdatera Firefox till den senaste versionen

Uppdatera Firefox till den senaste versionen

Firefox uppdateras automatiskt som standard, men du kan alltid göra en manuell uppdatering. Lär dig hur du uppdaterar Firefox på Windows, Mac eller Linux.

Förbättrat spårningsskydd i Firefox för datorer

Förbättrat spårningsskydd i Firefox för datorer

Förbättrat spårningsskydd är en samling av Firefox-funktioner som skyddar din integritet medan du surfar.

Vanliga myter om privat surfning

Vanliga myter om privat surfning

Läs mer om vanliga missuppfattningar om privat surfning i Firefox.

Illustration of community

Gå med i vår gemenskap