Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe

Unable to paste screenshot into Google Translate

When I try to screenshot (Windows+Shift+S) and paste the screenshot into Google Translate, I get the error message: Unable to paste from clipboard right now. Try copying… (funda kabanzi)

When I try to screenshot (Windows+Shift+S) and paste the screenshot into Google Translate, I get the error message:

Unable to paste from clipboard right now. Try copying the image again.

This functionality works in every other browser I've tried (Chrome, Edge, Brave, Opera GX), so it's not a Google problem, I don't think.

Asked by Patrick R. 5 izinyanga ezidlule

Answered by zeroknight 5 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

Youtube playback performance has gone down June 2024

Over the past week or so, Youtube videos take a while to start, and will at times just stop and buffer. I turned off uBlock Origin for Youtube, and I have Youtube Premium… (funda kabanzi)

Over the past week or so, Youtube videos take a while to start, and will at times just stop and buffer. I turned off uBlock Origin for Youtube, and I have Youtube Premium, but this issue is still happening. Ookla speed test is 569.32 Mbps download, and 23.50 Mbps upload. My Firefox is set to automatically update. Current version is 127.0.1

Asked by mikeyvsaul 1 inyanga edlule

Answered by mikeyvsaul 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Firefox 128.0

Problem loading images on Home Depot website. It happens when you want detailed images of a product. This is not just one linux distribution. Its many of them. In the cas… (funda kabanzi)

Problem loading images on Home Depot website. It happens when you want detailed images of a product. This is not just one linux distribution. Its many of them. In the case of Ubuntu same problem with Snap version. Whether .deb or Snap doesn't matter.

I've got a test machine with 10 ssd's in it. I switched over to Ubuntu 24.04 that I installed/configured several months ago. Before updating I checked Firefox. It was version 125. No problems with Home Depot. Updated system. Firefox updated to 128.0. Home Depot wouldn't load images anymore. Did all the usual stuff like disabling a couple of extensions. There are only two. Adblock Plus and Weather. Other than that no changes to Firefox that would be a problem.

I've got Google Chrome installed on these machines too. Home Depot no problem. Images of product load and display fine.

I don't order much on Home Depot so using Google Chrome is not a problem for me. But it is annoying and I know I'm not the only one. Seen it posted in a few forums with no resolution. Also, I have not had any problems with Amazon or Lowes website.They are similar in that they display detailed images of each product. I'm not implying that Home Depot is the only one. Just that its the only one I have discovered. If I recall correctly 127.x may have been where it started. The general images of many products don't seem to be a problem.

Thanks, Gerald

Asked by gerald100 1 isonto elidlule

Answered by gerald100 6 ezinsukwini ezidlule

  • Kusonjululiwe

Media resource could not be decoded, error: Error Code: NS_ERROR_DOM_MEDIA_METADATA_ERR (0x806e0006)

A recent set of system updates appears to have made most website videos not play in Firefox. When I inspect the Developer Tools - > Console tab the most detail Firefo… (funda kabanzi)

A recent set of system updates appears to have made most website videos not play in Firefox.

When I inspect the Developer Tools - > Console tab the most detail Firefox gives are an error line similar to: Media resource URL could not be decoded, error: Error Code: NS_ERROR_DOM_MEDIA_METADATA_ERR (0x806e0006)

Internet searches for the error name and error hex do not appear yield any applicable troubleshooting, nor any methods of collecting additional problem data.

How can I obtain more detail on where the error is happening and how Firefox might be interacting with other packages present on my system?

Arch Linux has some older ffmpeg-compat packages, but those don't appear to match any of the web results, in that they're even older versions of ffmpeg.

yay -Ss ffmpeg-compat aur/ffmpeg-compat-55 2.3.6-4 (+24 0.00)

   Compatibility package for ffmpeg to provide versions 55 of libavcodec, libavdevice and libavformat, not anymore provided by the ffmpeg package

aur/ffmpeg-compat-54 1.2.12-4 (+87 0.00)

   Compatibility package for ffmpeg to provide versions 54 of libavcodec, libavdevice and libavformat, not anymore provided by the ffmpeg package

Asked by mjevans 2 izinyanga ezidlule

Answered by mjevans 1 inyanga edlule

  • Kusonjululiwe

Unable to Access FlightRadar24 web site due to issue with WebGL

Since this week I have been unable to access flightradar24 web site due to a problem with WebGL. It tells me that I need a compatible browser e.g. Firefox I am running L… (funda kabanzi)

Since this week I have been unable to access flightradar24 web site due to a problem with WebGL. It tells me that I need a compatible browser e.g. Firefox

I am running Linux Mint 21.3 Cinnamon on and I7 processor with a NVIDIA Corporation GK208B [GeForce GT 710] graphics card.

I have edited the about:config file as follows:

webgl.force_enabled TRUE

but noted a collection of failed messages as shown on the attached screen shot.

This web site is still accessible using chromium on the same computer, suggesting that there isn't a hardware problem.

Thanks

Howard

Asked by h.brissenden 4 izinyanga ezidlule

Answered by h.brissenden 4 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

Getting PR_CONNECT_RESET_ERROR on websites which use TLS/SSL

For the past few days when I have tried to log into a few websites which use TLS/SSL I have gotten PR_CONNECT_RESET_ERROR. Please see the attached screenshot for more det… (funda kabanzi)

For the past few days when I have tried to log into a few websites which use TLS/SSL I have gotten PR_CONNECT_RESET_ERROR. Please see the attached screenshot for more details. This issue was observed ever since I updated to Firefox version 124.x. Prior to that the websites were working fine.

When I try to access the same websites and try to log into them using Microsoft Edge, I do not face a similar issue. They work fine.

I have cleared the browser cache, restarted firefox, and then tried. Still faced the same issue. I have cleared the DNS cache of Firefox browser (about:networking#dns) and then tried. Still faced the same issue. I have opened Firefox in Safe mode (Menu > Help > Troubleshooting mode) and still faced the same issue.

Can someone please help me in fixing the issue? I would like to refrain from using MS Edge or chrome browser.

Asked by ixian 3 izinyanga ezidlule

Answered by zeroknight 3 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

OneDrive photos not loading

The photos page in OneDrive is having trouble loading most of the time. The page has the OneDrive header, and the section where the photos should show up is simply blank.… (funda kabanzi)

The photos page in OneDrive is having trouble loading most of the time. The page has the OneDrive header, and the section where the photos should show up is simply blank. Screenshot attached.

This is working fine on Google Chrome, but I would prefer not to use chrome for privacy reasons.

Can anyone help me with this?

Regards, Harrison

Asked by h.bade93 2 iminyaka edlule

Answered by h.bade93 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: 15199799165570062406

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: 15199799165570062406 This is the site https://one.walmart.com/content/usone/… (funda kabanzi)

The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.

Your support ID is: 15199799165570062406

This is the site https://one.walmart.com/content/usone/en_us/company.html this site I connect to for work related issues, I can use private browsing, but not the regular browsing.

Asked by Seekerkiller 2 iminyaka edlule

Answered by cor-el 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

how do i save a website to my browsing history?

I accidentally deleted gmail.com from my web history and now i have to type it fully every single time. it's annoying! how do i recover it from saved websites? … (funda kabanzi)

I accidentally deleted gmail.com from my web history and now i have to type it fully every single time. it's annoying! how do i recover it from saved websites?

Asked by Alec 2 iminyaka edlule

Answered by cor-el 2 iminyaka edlule

  • Ikhiyiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

this happens whn ever i clean history or cache in Firefox

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav … (funda kabanzi)

every time i clear cache and history this is what i see in words with frind not it has not always done that seems ince the nest Firefox update it does it I hav eanother problem when shut dw nte computer and restart Mozlla hangs and will not load could it be my home page I use xfinity

 whay doe it   hang and take forever to  load  at start up

Asked by Mary 2 iminyaka edlule

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

cannot sign in to https://maps.harley-davidson.com with firefox

as of yesterday 6-10 i cannot sign into this site https://maps.harley-davidson.com/ I've tried disabling all the security i could think of. i can sign in if i use Microso… (funda kabanzi)

as of yesterday 6-10 i cannot sign into this site https://maps.harley-davidson.com/ I've tried disabling all the security i could think of. i can sign in if i use Microsoft edge or if i put fire fox in trouble shoot mode. in troubleshoot mode i can sign in but the site will not display anything. this was working just fine until yesterday Ive made no changes to anything. please help

Asked by cunfuzed 2 iminyaka edlule

Answered by cor-el 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Must enter Captcha characters every time I try to access the Amazon website

For the past few days I get the request to enter captcha characters every time I try to access the Amazon website using Firefox on my Win10 PC. It works fine on my Firefo… (funda kabanzi)

For the past few days I get the request to enter captcha characters every time I try to access the Amazon website using Firefox on my Win10 PC. It works fine on my Firefox for android on my phone and also works fine using the Edge browser on this PC.

I've tried resetting Firefox. I've tried troubleshooting mode. I've tried turning off enhanced tracking. What else could cause Amazon.com to feel the need to verify that I am not a robot ?

Asked by gerrybroman 2 iminyaka edlule

Answered by gerrybroman 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Youtube Videos Now Stutter

Hi there I've had firefox for years and never had much issues. I've never had this issue before the most recent update where now youtube videos constantly stutter. It's … (funda kabanzi)

Hi there

I've had firefox for years and never had much issues. I've never had this issue before the most recent update where now youtube videos constantly stutter. It's just Firefox as other browsers work fine. I've updated my graphics card and did a little bit of research but none of the fixes quite did it for me. In the past couple days I've always had Firefox crash on me twice, which hasn't happened before either. So I'm not sure what's going on, but I'm prone to point fingers at an update. I don't install extensions or themes, so the only extension I have really is uBlock Origin but that's been there forever. I've restarted my computer as well. It is not my resources, they are more than fine my RAM and CPU and Graphics Card. Task manager shows nothing is even above 50% (CPU, GPU, Memory) when playing the video. I've also tried creating a new profile and opening up a new profile. Same issue.

Can anyone suggest any fixes or is this a firefox update bug?

EDIT: This appears to be for all videos I am playing on Firefox. It also does not matter if I set it to the lowest quality, even 144p, it will still stutter nonstop.

Asked by novashmtv 2 iminyaka edlule

Answered by novashmtv 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Why are google sites (Youtube, Gmail and Search) getting disconnected?

Why are google sites (Youtube, Gmail and Search) getting disconnected when all other sites are still connected to the Net? This has been happening since November 2021. … (funda kabanzi)

Why are google sites (Youtube, Gmail and Search) getting disconnected when all other sites are still connected to the Net? This has been happening since November 2021.

When that happens I close the FF and then immediately open it. Now the google sites work properly.

Never had that problem with other sites.....never!

Why the hell is this happening? Is FF responsible or Google?

So what is the solution?

Asked by Raz 2 iminyaka edlule

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox won't open https://www.metrobyt-mobile.com/

I am running Firefox 100.0.2 64 bit and now after literally years of visiting https://www.metrobyt-mobile.com/ to pay my mobile bill every month, it won't open the page. … (funda kabanzi)

I am running Firefox 100.0.2 64 bit and now after literally years of visiting https://www.metrobyt-mobile.com/ to pay my mobile bill every month, it won't open the page. [See image of error]. I have gone into settings | browser privacy and tried turning off blocking for cookies, tracking content, cryptominers, and fingerprinters. No difference. I have gone into Enhanced Tracking Protection and clicked on Manage Exceptions and it won't give me an option to add the website. The site opens normally in Chrome. I find the instructions for "What to do if a site seems broken", but there is no shield or broken shield next to the web site address to click on. [See second image].

Asked by panchorob 2 iminyaka edlule

Answered by user104147805413306348376805769878442569366 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Corrupted App Icon

One (and only one) of the App icons, on Outlook.com, for OneDrive is corrupted, and will not open. It is unique problem that only occurs when using the Firefox Browser, a… (funda kabanzi)

One (and only one) of the App icons, on Outlook.com, for OneDrive is corrupted, and will not open. It is unique problem that only occurs when using the Firefox Browser, and only when trying to open OneDrive by clicking on the OneDrive icon in the app launcher feature through Outlook.com. One Drive will open from that same app icon in other browsers and One Drive will open using the Firefox Browser when accessing it from every other option. It is only a problem, when on the Firefox Browser, and only when trying to access OneDrive through the app launcher icon for OneDrive, while in Outlook.com. I've tried "Refresh Firefox" and the issue temporarily goes away, and access is successful through the link I have described, but, only immediately after the refresh. Later, it will again no longer connect again...unless I again Refresh Firefox. The issue appears (to me) to be a broken address stream when the problem occurs, but, again, this only occurs under the conditions I have described. It has worked fine for many years and just within the last four days suddenly became a problem. Yes, I have other options to access OneDrive, but the app for OneDrive while on Outlook.com emails is the most convenient since I am often communicating with a recipient of a link to a file stored in a file on the online OneDrive. I've tried the Troubleshooting Mode, and nothing appeared to be highlighted, and I have tried clearing the cache numerous time. Please help.

Asked by anastasiaanthony8 2 iminyaka edlule

Answered by jonzn4SUSE 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Trying to sign into Google/YouTube/etc. always leads to my old university log in page?

Every time I try to sign into my Google account (including related sites like YouTube), I'm rerouted to the Microsoft sign in page for my old university, and can't log in… (funda kabanzi)

Every time I try to sign into my Google account (including related sites like YouTube), I'm rerouted to the Microsoft sign in page for my old university, and can't log in. This only happens on Firefox, if I switch to another browser then there's no problem.

So far I've tried:

  • Deleting all of my history including my cache and cookies.
  • Once I'm at the site I'm rerouted to, going into History, right-clicking on the url, and clicking "Forget this site."

Neither have worked. Any suggestions appreciated!

Asked by jonesjulia31 2 iminyaka edlule

Answered by jonzn4SUSE 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Reddit fails to load on Firefox for the last three days on 102.0 (64 bit) and Windows 10.

So the Reddit website seems to load, but ends up with a big old blank white page. I've cleared my cache, I've cleared my DNS cache. I've pressed ctrl + f5, I've reboote… (funda kabanzi)

So the Reddit website seems to load, but ends up with a big old blank white page. I've cleared my cache, I've cleared my DNS cache. I've pressed ctrl + f5, I've rebooted the computer. Nothing seems to be aloowing mt to open reddit. Please advise.

Asked by Jeff Brown 2 iminyaka edlule

Answered by cor-el 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Cannot log into Twitter [fixed]

I have tried every troubleshooting from the other answers available on the support website but whenever I am trying to login, it shows a black screen and I also unregiste… (funda kabanzi)

I have tried every troubleshooting from the other answers available on the support website but whenever I am trying to login, it shows a black screen and I also unregistered Twitter from about:serviceworkers but still nothing, I also cannot upload the screenshot here it just says uploading and nothing else. Images are not uploading even from other devices.

Here is one of the errors showing on the console: Cross-Origin Request Blocked

Update: this issue was because of a filter from uBlock's list. Fixed now. I am not sure how to close my question.

Asked by Amay 2 iminyaka edlule

Answered by Amay 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Gmail site doesn't open despite Youtube and Translator sites are ok, even on Chrome Browser

em pt-br: Olá Devido ao fato do Chrome não manter minhas credenciais e toda vez que eu iniciava este browser eu tinha que fornecer meu login e senha além do fato do Sup… (funda kabanzi)

em pt-br:

Olá

Devido ao fato do Chrome não manter minhas credenciais e toda vez que eu iniciava este browser eu tinha que fornecer meu login e senha além do fato do Suporte deles não ter resolvido o problema, eu decidi mudar para o Firefox apesar de não ser o mais legal nem prático e intuitivo para se navegar como o Opera e o Vivaldi, mas sim por popularidade.

-O problema: Desde ontem, a página do Gmail não abre, isto é, mostra uma página totalmente em branco conforme anexo, apesar do link estar correto e, na verdade, eu utilizar os links dos Favoritos para diminuir a digitação e aumentar a agilidade.

-Minhas tentativas de solução: Eu desabilitei todas as extensões do Firefox (eu eu já utilizava mesmo antes do problema ocorrer); Eu executei uma limpeza geral utilizando o CCleaner; Eu abri o Chrome e, para variar, me loguei (por causa do problema mencionado acima) e a página do Gmail é exibida corretamente com todos os e-mails de hoje; Eu copiei este link do Gmail, no Chrome, para utilizar no Firefox porque estavam diferentes mas mesmo assim o problema persiste.

Acabaram as ideias

Obrigado

PS: Como inserir mais imagens porque só uma é permitida?

english: Hello

Due to Chrome not keeping my credentials and every time I started this browser I had to provide my login and password in addition to the fact that their Support didn't solve the problem, I decided to switch to Firefox despite not being the coolest not practical and intuitive to navigate like Opera and Vivaldi, but by popularity.

-The problem: Since yesterday, the Gmail page does not open, that is, it shows a completely blank page as attached, although the link is correct and, in fact, I use the Favorites links to reduce typing and increase agility.

-My solution attempts: I disabled all Firefox extensions (I was using them even before the problem occurred for the first time); I performed a general cleanup using CCleaner; I opened Chrome and for a change I logged in (because of the problem mentioned above) and the Gmail page displays correctly with all of today's emails; I copied this link from Gmail, in Chrome, to use in Firefox because they were different but the problem still persists.

the ideas finished

TY

PS: how to insert more images because only one is allowed? (joined printscreens)

Asked by Theosz 2 iminyaka edlule

Answered by Theosz 2 iminyaka edlule