X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Firefox unable to open Google, Facebook and other bugs.

Kuphostiwe

As of around 1 week ago, I can no longer access facebook, any mozilla/google related page however I can still access the google search engine by entering the 197.1.1 code thing (not very pc literate).

My problem is whenever I type google.com or facebook.com into the url, nothing actually happens, the url looks like it seeking than it just revert back to whatever url I was on before. I can access youtube but the comments section is just loading but thing actually shows up. If I try to open firefox help page a new window would open but it is just blank even though I can see the see the address in the url. I can however open trouble shooting page and about firefox but none of the others page in the help option.

I have tried reverting firefox to default and restart firefox with no addon without any changes. I have tried ipconfig /flushdns and also resetting my host file from mrfixit as well as scanning for malware from malbytes, adaware and spybot and none of them made a difference at all.

I am currently using firefox 26, OS Windows 7 64bit.

As of around 1 week ago, I can no longer access facebook, any mozilla/google related page however I can still access the google search engine by entering the 197.1.1 code thing (not very pc literate). My problem is whenever I type google.com or facebook.com into the url, nothing actually happens, the url looks like it seeking than it just revert back to whatever url I was on before. I can access youtube but the comments section is just loading but thing actually shows up. If I try to open firefox help page a new window would open but it is just blank even though I can see the see the address in the url. I can however open trouble shooting page and about firefox but none of the others page in the help option. I have tried reverting firefox to default and restart firefox with no addon without any changes. I have tried ipconfig /flushdns and also resetting my host file from mrfixit as well as scanning for malware from malbytes, adaware and spybot and none of them made a difference at all. I am currently using firefox 26, OS Windows 7 64bit.

Eminye Imininingwane Yohlelo

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 9.0; Windows NT 6.1; Win64; x64; Trident/5.0; .NET CLR 2.0.50727; SLCC2; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; .NET4.0E)

Eminye Imininingwane

Application Basics
------------------
Name: Firefox
Version: 26.0
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:26.0) Gecko/20100101 Firefox/26.0
Extensions
----------
Name: Adblock Plus
Version: 2.4.1
Enabled: false
ID: {d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d}
Name: DAP Link Checker
Version: 1.0.0.6
Enabled: false
ID: daplinkchecker@speedbit.com
Name: Download Accelerator Plus (DAP) extension
Version: 10.0.2.6
Enabled: false
ID: {F17C1572-C9EC-4e5c-A542-D05CBB5C5A08}
Name: EPUBReader
Version: 1.4.2.1
Enabled: false
ID: {5384767E-00D9-40E9-B72F-9CC39D655D6F}
Name: SearchPredict
Version: 1.0.1.0
Enabled: false
ID: searchpredict@speedbit.com
Name: Session Manager
Version: 0.8.0.7
Enabled: false
ID: {1280606b-2510-4fe0-97ef-9b5a22eafe30}
Name: SPEEDbit Video Downloader
Version: 3.2.0
Enabled: false
ID: {0329E7D6-6F54-462D-93F6-F5C3118BADF2}
Important Modified Preferences
------------------------------
accessibility.typeaheadfind.flashBar: 0
browser.cache.disk.capacity: 358400
browser.cache.disk.smart_size.first_run: false
browser.cache.disk.smart_size.use_old_max: false
browser.cache.disk.smart_size_cached_value: 266240
browser.places.smartBookmarksVersion: 4
browser.search.suggest.enabled: false
browser.sessionstore.interval: 99999
browser.sessionstore.upgradeBackup.latestBuildID: 20131205075310
browser.startup.homepage: http://extratorrent.com/
browser.startup.homepage_override.buildID: 20131205075310
browser.startup.homepage_override.mstone: 26.0
browser.tabs.warnOnClose: false
dom.mozApps.used: true
dom.w3c_touch_events.expose: false
extensions.lastAppVersion: 26.0
font.internaluseonly.changed: false
gfx.direct3d.last_used_feature_level_idx: 0
gfx.direct3d.prefer_10_1: true
network.cookie.prefsMigrated: true
network.dns.disableIPv6: true
network.dns.disablePrefetch: true
places.database.lastMaintenance: 1392037859
places.history.expiration.transient_current_max_pages: 20056
places.history.expiration.transient_optimal_database_size: 67583918
plugin.disable_full_page_plugin_for_types: application/pdf
plugin.importedState: true
plugin.state.java: 2
plugin.state.np32dsw: 0
plugin.state.npbattlelog: 0
plugin.state.npdeployjava: 0
plugin.state.npesnsonar: 0
plugin.state.npgoogleupdate: 0
plugin.state.nppdf: 2
plugin.state.npqtplugin: 0
plugin.state.npuplaypc: 0
plugin.state.npuplaypchub: 0
plugin.state.npvlc: 2
privacy.clearOnShutdown.cookies: false
privacy.cpd.downloads: false
privacy.cpd.extensions-sessionmanager: false
privacy.cpd.formdata: false
privacy.cpd.history: false
privacy.cpd.offlineApps: true
privacy.cpd.sessions: false
privacy.donottrackheader.enabled: true
privacy.sanitize.migrateFx3Prefs: true
privacy.sanitize.timeSpan: 0
security.warn_submit_insecure: false
security.warn_submit_insecure.show_once: false
security.warn_viewing_mixed: false
security.warn_viewing_mixed.show_once: false
storage.vacuum.last.index: 1
storage.vacuum.last.places.sqlite: 1391789588
Graphics
--------
Adapter Description: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
Adapter Drivers: nvd3dumx,nvwgf2umx,nvwgf2umx nvd3dum,nvwgf2um,nvwgf2um
Adapter RAM: 1024
ClearType Parameters: Gamma: 2200 Pixel Structure: RGB ClearType Level: 100 Enhanced Contrast: 400
Device ID: 0x1200
DirectWrite Enabled: false (6.1.7600.16699)
Driver Date: 10-23-2013
Driver Version: 9.18.13.3165
GPU #2 Active: false
GPU Accelerated Windows: 0/4 Basic
Vendor ID: 0x10de
WebGL Renderer: Google Inc. -- ANGLE (NVIDIA GeForce GTX 560 Ti Direct3D9Ex vs_3_0 ps_3_0)
windowLayerManagerRemote: false
AzureCanvasBackend: skia
AzureContentBackend: none
AzureFallbackCanvasBackend: cairo
AzureSkiaAccelerated: 0
JavaScript
----------
Incremental GC: true
Accessibility
-------------
Activated: false
Prevent Accessibility: 0
Library Versions
----------------
NSPR
Expected minimum version: 4.10.2
Version in use: 4.10.2
NSS
Expected minimum version: 3.15.3.1 Basic ECC
Version in use: 3.15.3.1 Basic ECC
NSSSMIME
Expected minimum version: 3.15.3.1 Basic ECC
Version in use: 3.15.3.1 Basic ECC
NSSSSL
Expected minimum version: 3.15.3.1 Basic ECC
Version in use: 3.15.3.1 Basic ECC
NSSUTIL
Expected minimum version: 3.15.3.1
Version in use: 3.15.3.1

guigs 1072 izisombululo 11697 izimpendulo
Kuphostiwe

For that League connection issue, I tried this https://support.leagueoflegends.com/e.../21931765-Windows-Settings-Troubleshooting see if that helps after the above troubleshooting ;-)

For that League connection issue, I tried this [https://support.leagueoflegends.com/entries/21931765-Windows-Settings-Troubleshooting] see if that helps after the above troubleshooting ;-)