Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Can't play any videos on many sites (Facebook, Twitter etc) and some videos on YouTube

  • 2 uphendule
  • 0 zinale nkinga
  • 32 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu jonzn4SUSE

more options

Hello. For a couple of months now I can't seem to be able to reproduce some videos on YouTube (depends on their format) and no videos at all on Facebook, for example. I have the same issue on both regular and dev versions. I tried many solutions from the forums but no success so far.

My OS is Linux Ubuntu 20.04. Browser and video drivers all up to date.

a

Hello. For a couple of months now I can't seem to be able to reproduce some videos on YouTube (depends on their format) and no videos at all on Facebook, for example. I have the same issue on both regular and dev versions. I tried many solutions from the forums but no success so far. My OS is Linux Ubuntu 20.04. Browser and video drivers all up to date. [http://example.com a]
Ama-screenshot ananyekiwe

Isisombululo esikhethiwe

After checking the formats of the videos that were not playing using the network tab on dev tools, turned out some codecs were broken from my installation.

FYI: the culprit PPA was "savoury1/ffmpeg5". Deleting it and reinstalling the ffmpeg package solved the problem.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 1

All Replies (2)

more options

Isisombululo Esikhethiwe

After checking the formats of the videos that were not playing using the network tab on dev tools, turned out some codecs were broken from my installation.

FYI: the culprit PPA was "savoury1/ffmpeg5". Deleting it and reinstalling the ffmpeg package solved the problem.

Okulungisiwe ngu Luis Braske

more options

Good job. Mark it as resolved so that it's off our plate.  ;-)