Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Hibaüzetnet Google

more options

Miért írja ki a böngésző folyamatosan a következő szöveget: "Figyelmeztetés: Lehetséges biztonsági kockázat következik

A Firefox egy lehetséges biztonsági kockázatot észlelt, és nem lépett tovább a(z) www.google.com oldalra. Ha felkeresi ezt az oldalt, akkor támadók megpróbálhatják ellopni a jelszavait, e-mailjeit vagy bankkártyaadatait.

Mit tehet?

A probléma valószínűleg a weboldallal van, és semmit sem tehet a megoldása érdekében.

Ha vállalati hálózaton van, vagy antivírus szoftvert használ, akkor segítségért felkeresheti a terméktámogatási csoportot. A weboldal rendszergazdáját is értesítheti a problémáról." Ugyanez jelenik meg hónapok óta, akár a google, akár a youtube oldalt kívánom használni. Gond, mivel nekem a Goggle volt az alapértelmezett nyitólapom, s eddig kizárólag a Firefoxot használtam. Most hónapok óta nem tudom.

Miért írja ki a böngésző folyamatosan a következő szöveget: "Figyelmeztetés: Lehetséges biztonsági kockázat következik A Firefox egy lehetséges biztonsági kockázatot észlelt, és nem lépett tovább a(z) www.google.com oldalra. Ha felkeresi ezt az oldalt, akkor támadók megpróbálhatják ellopni a jelszavait, e-mailjeit vagy bankkártyaadatait. Mit tehet? A probléma valószínűleg a weboldallal van, és semmit sem tehet a megoldása érdekében. Ha vállalati hálózaton van, vagy antivírus szoftvert használ, akkor segítségért felkeresheti a terméktámogatási csoportot. A weboldal rendszergazdáját is értesítheti a problémáról." Ugyanez jelenik meg hónapok óta, akár a google, akár a youtube oldalt kívánom használni. Gond, mivel nekem a Goggle volt az alapértelmezett nyitólapom, s eddig kizárólag a Firefoxot használtam. Most hónapok óta nem tudom.

All Replies (3)

more options

Kedves István!

Ahogy a hibaüzenet is írja, ezt jó eséllyel valamilyen antivírus szoftver okozza. Használsz valamilyet?

Üdv, Balázs

more options

Kedves Balázs! Köszönöm a gyors választ, de a problémát ez nem oldja meg. Ugyanis semmiféle antivírus szoftvert nem használok, csak a Win10 tűzfalát. Több helyről, többször kértem már az ügyben tanácsot, magát a Firefoxot is telepítettem már jó néhányszor újra eredmény nélkül. Megjegyzem még, hogy a Win10 jogtiszta és a Firefox is a legfrissebb verzió.

István

more options

Érdemes akkor megnézni, hogy mégis milyen tanúsítvány látszódik az oldalon. A lakat ikonra kattintva megjelenik egy panel, itt A kapcsolat nem biztonságos feliratra kattintás után a További tudnivalók lehetőséget kell választani. Aztán a Tanúsítvány megtekintése gomb ki is nyitja egy új lapon az adatokat. Erről jó lenne egy képernyőkép.