Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Login on some websites causes errors and pictures are not displayed

more options

The web pages of https://www.heise.de serve as an example of the error. The publisher's main page shows the article images, while the article itself is without an image. In other browsers, Chrome and Opera, the images are visible in the articles. The error has been occurring for a few days, the time cannot be specified exactly. I have already turned off the ad blocker for heise.de without success. An update to FF86 was unsuccessful. A check of the FF settings did not bring any results either. Websites from other publishers e.g. www.techstage.de are not affected as far as I know.

In addition, the title bar always shows the context Login, although I am logged in. On some websites, e.g. http://www.ebay-kleinanzeigen.de, the login generates an error.


Operating system Linux openSuse Leap 15.2

Ama-screenshot ananyekiwe

Okulungisiwe ngu Roland Reutlinger

Isisombululo esikhethiwe

When I logged in as user root everything worked as usual again. Then I renamed the directory ./mozilla to ./mozilla_old and restarted Firefox. Again, no more errors occurred. After synchronizing with my Firefox account, everything was back to normal, i.e. error-free! Thanks a lot for all the suggestions.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 0

All Replies (4)

more options

Make sure you haven't enabled a High Contrast theme in the OS settings.

Make sure you allow pages to choose their own colors as that affects background images.

  • Options/Preferences -> General: Fonts & Colors -> Colors: "Override the colors specified by the page with my selections above"

Try "Never" if the default "Only with High Contrast themes" isn't working.

Helpful?

more options

For the OpenSuse OS is only a Standardtheme installed, its called "Breeze". This is the same Theme I have for years and never had trouble with this.

Helpful?

more options

Can you try in safe mode?

Firefox safe mode Click the menu button menu , click Help and select Restart with Add-ons Disabled. Firefox will start up with the Firefox Safe Mode dialog.

I am not able to replicate the issue. see screenshots

I would also suggest you use Spectacle for screenshots because we cannot see all of your browser. The screenshot function in Firefox only shows what's in the browser window.

Okulungisiwe ngu jonzn4SUSE

Helpful?

more options

Isisombululo Esikhethiwe

When I logged in as user root everything worked as usual again. Then I renamed the directory ./mozilla to ./mozilla_old and restarted Firefox. Again, no more errors occurred. After synchronizing with my Firefox account, everything was back to normal, i.e. error-free! Thanks a lot for all the suggestions.

Helpful?

Buza umbuzo

Kufanele ulogele ukungena ku-akhawunti yakho ukuze uphendule amaphosti. Uyacelwauqale umbuzo omusha, uma ungekabi nayo i-akhawunti namanje.