Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Multi-Account Containers Not Working

  • 3 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 7 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu HicHic

more options

I can't seem to get the firefox multi-account containers add-on to work. I've tried uninstalling and reinstalling multiple times and closing a re-opening the browser. I've tried disabling all other add-ons in case they were interfering and, as far as I know, I have the most recent version of the browser. It shows it installing and then nothing happens and the container symbol doesn't show up. What's going wrong?

Isisombululo esikhethiwe

You aren't using permanent Private Browsing mode (Always use Private Browsing mode; Never Remember History) because containers do not work in PB mode ?

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 0

All Replies (3)

more options

Another user reported having issues with multi account containers, so I think it's a bug. I'll add your post to the list as part of the bug report. Sorry about that.

more options

Isisombululo Esikhethiwe

You aren't using permanent Private Browsing mode (Always use Private Browsing mode; Never Remember History) because containers do not work in PB mode ?

more options

Thanks cor-el! That worked perfectly! :)