Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwavalwa lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Cdgfhji

more options

Issue Description :

Okulungisiwe ngu gupta.harish2624

Isisombululo esikhethiwe

As long as the full chain of certs is sent to Firefox, and the certs don't have issues which would affect your downloading, additional installation shouldn't be necessary. You can test domains, assuming they are publicly accessible, here (for example): https://www.ssllabs.com/ssltest/

I only mention the cert chain as you say the issue does not occur over HTTP.

Do the all the Firefox browsers have extensions which could cause the issue?

The CSP is pretty permissive, but doesn't specifically allow blob:, which isn't covered by * as far as i know. I have no idea if that even matters, i am not an expert here.

This could be a valid bug, but a bug report would need to be reproducible, but you are operating in a complex enterprise environment with possibly proprietary or bespoke web applications.

Hopefully someone else can assist you, or you can possibly file a bug report if that is feasible. Best wishes in getting this sorted out!

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 1

All Replies (5)

more options

Firefox tends to be more strict with certificates than other browsers. The cert chain is possibly broken somewhere, and Firefox will not go searching for intermediate certs to fix the problem itself, like some other browsers.

more options

@crankygoat

Okulungisiwe ngu gupta.harish2624

more options

Isisombululo Esikhethiwe

As long as the full chain of certs is sent to Firefox, and the certs don't have issues which would affect your downloading, additional installation shouldn't be necessary. You can test domains, assuming they are publicly accessible, here (for example): https://www.ssllabs.com/ssltest/

I only mention the cert chain as you say the issue does not occur over HTTP.

Do the all the Firefox browsers have extensions which could cause the issue?

The CSP is pretty permissive, but doesn't specifically allow blob:, which isn't covered by * as far as i know. I have no idea if that even matters, i am not an expert here.

This could be a valid bug, but a bug report would need to be reproducible, but you are operating in a complex enterprise environment with possibly proprietary or bespoke web applications.

Hopefully someone else can assist you, or you can possibly file a bug report if that is feasible. Best wishes in getting this sorted out!

more options

adding blob: solved the issue

more options

567y89iiuytyy

Okulungisiwe ngu gupta.harish2624