X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

profile does not load

Kuphostiwe

After the latest automatic update, Thunderbird will not load my profile anymore. It starts blank as if it was just installed and I did not have any accounts yet, asking me to create one. But my profile folder is still there in the Appdata Thunderbird folder. Did something go wrong in my profile folder during the update? If I switch profiles to a backup from a month ago it works, but obviously I would lose all the activity that happened since then. Any suggestions?

After the latest automatic update, Thunderbird will not load my profile anymore. It starts blank as if it was just installed and I did not have any accounts yet, asking me to create one. But my profile folder is still there in the Appdata Thunderbird folder. Did something go wrong in my profile folder during the update? If I switch profiles to a backup from a month ago it works, but obviously I would lose all the activity that happened since then. Any suggestions?
Isicaphuno

Eminye Imininingwane Yohlelo

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:67.0) Gecko/20100101 Firefox/67.0

Eminye Imininingwane

Matt
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
3189 izisombululo 21784 izimpendulo
Kuphostiwe

restate the profile location using the profile manager to create a "new" profile in the same old location.

Further useful information here http://kb.mozillazine.org/Recovering_a_profile_that_suddenly_disappeared

restate the profile location using the profile manager to create a "new" profile in the same old location. Further useful information here http://kb.mozillazine.org/Recovering_a_profile_that_suddenly_disappeared
Ingabe lokhu kube usizo kuwena?
Isicaphuno

Umnikazi wombuzo

Hello Matt, thank you for your help. Creating a "new" profile using the location of the old one did not help. Nevertheless I finally fixed my problem with replacing the "pref.js" file in my corrupted profile with the "pref.js" file of an older backup. And everything is back to normal. Thanks!

Hello Matt, thank you for your help. Creating a "new" profile using the location of the old one did not help. Nevertheless I finally fixed my problem with replacing the "pref.js" file in my corrupted profile with the "pref.js" file of an older backup. And everything is back to normal. Thanks!
Ingabe lokhu kube usizo kuwena?
Isicaphuno
Buza umbuzo

Kufanele ulogele ukungena ku-akhawunti yakho ukuze uphendule amaphosti. Uyacelwauqale umbuzo omusha, uma ungekabi nayo i-akhawunti namanje.