X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

Firefox won't load certain pages (such as Google.com) but works in windows safe mode with networking.

已張貼

Firefox safe mode does not solve the issue. Disabled and also uninstalled antivirus and firewall and did not help. Disabled all startup items except the ones known not to cause the problem. Other browsers such as Chrome has no problems. Mozilla Thunderbird also will not connect.

Firefox safe mode does not solve the issue. Disabled and also uninstalled antivirus and firewall and did not help. Disabled all startup items except the ones known not to cause the problem. Other browsers such as Chrome has no problems. Mozilla Thunderbird also will not connect.

額外的系統細節

應用程式

  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/29.0.1547.57 Safari/537.36

更多資訊

pedropfernandes 0 個解決方法 4 個答案

Here's something that's been bothering me... I'm running Firefox 28 on WinXP and I accessed https://jeffersonscher.com/res/jstest.php and it loaded without a problem as opposed to http://jeffersonscher.com/res/jstest.php. The same discrepancy happens to all other sites: https sites load just fine (such as facebook), http sites don't load AT ALL (none!!!). Already tried uninstalling, downgrading, upgrading firefox... some http sites WILL load if I insert an 's' after 'http'! O.o Any help?

Here's something that's been bothering me... I'm running Firefox 28 on WinXP and I accessed https://jeffersonscher.com/res/jstest.php and it loaded without a problem as opposed to http://jeffersonscher.com/res/jstest.php. The same discrepancy happens to all other sites: https sites load just fine (such as facebook), http sites don't load AT ALL (none!!!). Already tried uninstalling, downgrading, upgrading firefox... some http sites WILL load if I insert an 's' after 'http'! O.o Any help?
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17673 個解決方法 159870 個答案

Boot the computer in Windows Safe Mode with network support (press F8 on the boot screen) as a test to see if this helps.

Boot the computer in Windows Safe Mode with network support (press F8 on the boot screen) as a test to see if this helps. *http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/how-to-start-windows-in-safe-mode/