搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

archiv části chybí

  • 6 回覆
  • 0 有這個問題
  • 13 次檢視
  • 最近回覆由 Ansam

more options

nezobrazují se části archivu - prázdné archivované zprávy. Oprava ani údržba složky nefunguje.

nezobrazují se části archivu - prázdné archivované zprávy. Oprava ani údržba složky nefunguje.

所有回覆 (6)

more options

U archivovaných správ v Thunderbirde je spodné okienko prijatej správy biele (prázdne)?

由 Ansam 於 修改

有幫助嗎?

more options

ano, bílé/prázdné okno předmětu zprávy i spodní okno textu/obsahu zprávy

由 Martin Peniasko 於 修改

有幫助嗎?

more options

Možnosti nápravy. 1. Robí to niektorý už nekompatibilný doplnok. Odporúčam vypnúť všetky doplnky - a malo by byť po probléme. Potom postupne zapínať jednotlivé doplnky, až zistite, ktorý to robí. Ten doplnok ktorý to spôsobuje dočasne zakázať dovtedy, pokiaľ autor tohoto doplnku neurobí opravu a neaktualizuje ho pre najnovšiu verziu Thunderbirdu. 2. Tento problém tiež spôsoboval agresívne nastavený antivírusový program. Skúste mu pre kontrolu pridať výnimku, alebo ho úplne vypnúť (odstrániť). Spravidla sú sťažnosti na Avast u ktorého ale vraj stačí iba vypnúť "Štít súborového systému". 3. Vo viacerých prípadoch tiež pomohol NOVÝ profil Thunderbirdu.

有幫助嗎?

more options

1. doplněk mám nainstalovaný pouze češtinu, jiný ne, nikdy s ním problém nebyl 2. antivir vyloučený, mám pouze zabezpečení Win 3. Nový profil Thunderbird - netratím tím nějaká data , pomohlo by odstranit profil co není používán?

有幫助嗎?

more options

Je pravdepodobné, že máte narušený profil Thunderbirdu.Vytvorte si NOVÝ PROFIL. Na vytvorenie nového profilu môžete použiť príkazy v ponuke Štart (WIN+R) a tu vypíšte: "thunderbird -p" - bez úvodzoviek a preverte, či problém pretrváva. Ak problém nepominie, tak sa môžete vrátiť k pôvodnému profilu tiež príkazom "thunderbird -p" http://imgbank.cz/images/2015/08/20/Thunderbird_novy_profil.jpg

Do NOVÉHO PROFILU si potom cez "Nástroje“ - „Importovať" - „Importovať z inej inštalácie Thunderbirdu“ importujte všetky účty a nastavenia, adresáre, e-mailové správy a kalendár ... zo STARÉHO profilu Thunderbirdu - zvolte si iba to čo potrebujete. https://imgbank.cz/images/2023/10/25/Thunderbird_import.jpg

Ak je problém odstránený, potom pokračujte v tvorbe (budovaní) NOVÉHO PROFILU Thunderbirdu. Nakoniec môžete ten STARÝ profil odstrániť.

有幫助嗎?

more options

Možno bude stačiť iba sa prepnúť do toho "...defaul-release" profilu.

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先登入帳號 來回覆文章。還沒有帳號的話,只能發問新問題