搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

İndirme Sorunu

  • 3 回覆
  • 2 有這個問題
  • 7 次檢視
  • 最近回覆由 Selim

more options

merhaba.

daha önce bir sorunum vardı. burada verilen yanıtlara göre denileni yaptım.

ancak sorun tekrar yaşanmakta. indirme yaptığımda mozilla tepki vermiyor. Google drive, whatsapp ve bi çok yerden indirme yapmaya çalıştım. indirme çalışmıyor. geçmişi, çerezleride temizledim. yeni hesap kurdum bi süre sonra tekrar yaşamaya başladım sorunu. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

merhaba. daha önce bir sorunum vardı. burada verilen yanıtlara göre denileni yaptım. ancak sorun tekrar yaşanmakta. indirme yaptığımda mozilla tepki vermiyor. Google drive, whatsapp ve bi çok yerden indirme yapmaya çalıştım. indirme çalışmıyor. geçmişi, çerezleride temizledim. yeni hesap kurdum bi süre sonra tekrar yaşamaya başladım sorunu. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
附加的畫面擷圖

所有回覆 (3)

more options

Bu durumda What to do if you can't download or save files sayfasındaki (İngilizce) önerileri incelemenizi öneririm.

Bunların da sorunu çözmediğini düşünüyorsanız Bugzilla'da (İngilizce) bir hata kaydı oluşturmanız gerekecek. Böylece geliştiricilerimiz sizden daha ayrıntılı bilgi talep edip sorunu inceleyebilirler.

more options
more options

Gördüğüm kadarıyla hata raporunuza bir şey yazmamışsınız. Nasıl bir sorun yaşadığınızı olabildiğince ayrıntılı bir şekilde açıklamanız gerekiyor.