Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

GÖRÜNÜMÜ OUTLOOKA BENZETME

  • 1 tontu
  • 2 am na jafe-jafe bii
  • 2 views
  • i mujjee tontu mooy Selim

more options

Merhaba,

Gelen kutusu görünümünde konu, gönderen, tarih vb. hepsi yan yana gelmek zorunda bırakılıyor, bu da bir yönden avantaj oluyor(Tek bakışta daha fazla mail görebiliyoruz) bir yönden ise dezavantaj oluyor(Çok karmaşı ve genişliği uzun, tüm önemli bilgileri görmek istiyorsam en sağa ayırdığın alandan feragat etmek zorunda kalıyorsun)

Bu görünümü Konu, Tarik ve Gönderen Kişi'yi ve ek olup olmadığını tek görünüm içinde görmek için yapılabilecek birşey var mı? Önizlemeye gerek yok.

Merhaba, Gelen kutusu görünümünde konu, gönderen, tarih vb. hepsi yan yana gelmek zorunda bırakılıyor, bu da bir yönden avantaj oluyor(Tek bakışta daha fazla mail görebiliyoruz) bir yönden ise dezavantaj oluyor(Çok karmaşı ve genişliği uzun, tüm önemli bilgileri görmek istiyorsam en sağa ayırdığın alandan feragat etmek zorunda kalıyorsun) Bu görünümü Konu, Tarik ve Gönderen Kişi'yi ve ek olup olmadığını tek görünüm içinde görmek için yapılabilecek birşey var mı? Önizlemeye gerek yok.
Nataali seetu yiñ ci takkaale

All Replies (1)

more options

Maalesef Thunderbird'de böyle bir görünüm seçeneği bulunmuyor.

Selim moo ko soppali ci