Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Jak docílím toho stavu, aby po přihlášení se mi otevřelo přihlašovací jméno, ale samozřejmě bez hesla? A to na více aplikacích???

  • 4 tontu
  • 1 am na jafe-jafe bii
  • 1 view
  • i mujjee tontu mooy poljos

more options

Aby se mi někdo po zapnutí PC nedostal do mého soukromí???

Aby se mi někdo po zapnutí PC nedostal do mého soukromí???

All Replies (4)

more options

srozumitelněji by to nešlo?

more options

Chci docílit toho, že zapnu Mozilu a dostanu se na domácí stránku (např. Seznam). Samozřejmě nepřihlášenou. Kliknu na přihlašovací jméno a naskočí mi moje přihlašovací jméno, např do mejlu, a já zadám jen heslo a jsem tam. Toto mi fungovalo skvěle, ale teď jsem už zkoušel různé kombinace nastavení, a stále se nemůžu dopátrat toho, jak to nastavit :o(

more options

1. Ide to odstránením uloženého hesla a stanovením aby si to heslo táto stránka NEzapametala. - Firefox - Možnosti - Bezpečnosť - Prihlasovacie údaje - Uložené prihlasovacie údaje a tuna si ich môžete odstrániť - pozri obrázok uspodu.

2. Zaheslovaním Firefoxu. Na to používam doplnok StartupMaster: https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/startupmaster/. Funguje celkom dobre. Pokiaľ spustite Firefox tak sa otvorí výzva na zadanie hesla a pokiaľ heslo nezadáte, tak sa nič neotvorí ! Jediná možnosť je "Zrušiť" a ukončiť tak spustenie Firefoxu.

Ansam moo ko soppali ci

more options

miruska27 napsal(a)

Aby se mi někdo po zapnutí PC nedostal do mého soukromí?

Je normální, že každý uživatel má v počítači svůj vlastní uživatelský účet, do kterého se musí přihlásit. Pokud má k tvému počítači nebo účtu přístup kdokoliv, tak potom tvoje soukromí na počítači neexistuje. To jsou základy práce s počítačem...