ค้นหาฝ่ายสนับสนุน

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Sync Hakkında.

  • 1 การตอบกลับ
  • 0 คนมีปัญหานี้
  • ตอบกลับล่าสุดโดย Selim

more options

Merhaba,

2 farklı windows 10 bilgisayarım mevcut.

Firefox ta sync ile alakalı işlemlerin tamamını yaptım.

İşyerimdeki PC de şuan 4 farklı Firefox sayfam açık, ayrıca herbir sayfanın içerisinde farklı adetlerde sekmelerim de açık.

Evde ki PC de Firefox Sync bölümünü eşitle dediğimde alt sekmelerde İşyerimdeki PC de açık olan bütün sayfaları görebiliyorum.

Benim yapmak istediğim işyerimdeki PC de açık olan bütün Sayfa ve Sekmeleri aynı şekilde Evdeki PC de de açmak istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Tek tek açmak istersem bu mümkün fakat 4 farklı Firefox sayfa da 40 a yakın sekme bulunuyor, bunları tek tek açmak çok vaktimi alır.

Acaba kısa bir yoldan bu sıkıntımı nasıl çözebilirim ?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Cüneyt

Merhaba, 2 farklı windows 10 bilgisayarım mevcut. Firefox ta sync ile alakalı işlemlerin tamamını yaptım. İşyerimdeki PC de şuan 4 farklı Firefox sayfam açık, ayrıca herbir sayfanın içerisinde farklı adetlerde sekmelerim de açık. Evde ki PC de Firefox Sync bölümünü eşitle dediğimde alt sekmelerde İşyerimdeki PC de açık olan bütün sayfaları görebiliyorum. Benim yapmak istediğim işyerimdeki PC de açık olan bütün Sayfa ve Sekmeleri aynı şekilde Evdeki PC de de açmak istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Tek tek açmak istersem bu mümkün fakat 4 farklı Firefox sayfa da 40 a yakın sekme bulunuyor, bunları tek tek açmak çok vaktimi alır. Acaba kısa bir yoldan bu sıkıntımı nasıl çözebilirim ? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. Cüneyt

การตอบกลับทั้งหมด (1)

more options

Maalesef bunun kısa bir yolu yok, tek tek açmanız gerekiyor.

Ancak söz konusu sekmeler sık sık değişmiyorsa bunları yer imlerinize klasör olarak ekleyebilir, daha sonra klasöre sağ tıklayıp "Tüm yer imlerini aç" diyerek tek seferde açabilirsiniz.

มีประโยชน์หรือไม่

ถามคำถาม

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.