ค้นหาฝ่ายสนับสนุน

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Új oldal megnyitása google legyen

  • 3 การตอบกลับ
  • 0 คนมีปัญหานี้
  • 2 ครั้งที่ดู
  • ตอบกลับล่าสุดโดย Balázs Meskó

more options

Üdv!

Be lehet e állítani hogy fixen minden új oldal a google keresője jelenjen meg, ne pedig a fox alapértelmezett, vagy üres oldal? A kezdőoldalam google, de ha megnyitok egy vagy több új oldalt is szeretném ha a google jelenne meg, de nem sikerül beállítanom, persze ha lehetséges ez egyeltalán?

köszönöm!

Tisztelettel: Zsadányi István

Üdv! Be lehet e állítani hogy fixen minden új oldal a google keresője jelenjen meg, ne pedig a fox alapértelmezett, vagy üres oldal? A kezdőoldalam google, de ha megnyitok egy vagy több új oldalt is szeretném ha a google jelenne meg, de nem sikerül beállítanom, persze ha lehetséges ez egyeltalán? köszönöm! Tisztelettel: Zsadányi István

การตอบกลับทั้งหมด (3)

more options

Kedves István!

Alapesetben ezt nem lehet így beállítani, de kiegészítőkkel megoldható, például ezzel: New Tab Override

Üdv, Balázs

more options

Üdv Balázs!

Nagyon szépen köszönöm, ez így már szuper, illetve egy kérdés, ennek a bevezetését nem tervezik esetlegesen, mert ez nemcsak nekem lenne óriási segítség hanem sokaknak, mármint a Firefox alapértelmezett vagy üres lap mellé egy ilyen lehetőség. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Üdv.: István

more options

Kedves István!

Nem hiszem, hogy lenne ilyen tervben. Nagyon régen volt ilyen lehetőség, amikor még népszerűek voltak a portálok (itthon például ilyen a startlap.hu), de manapság nem is látom létjogosultságát, szinte mindenki keresőszolgáltatásokkal éri el a világhálót (ahogy teszed azt te is), a Firefox kezdőoldala meg alapból is az alapértelmezett keresőprogrammal történő keresést biztosítja.

Üdv, Balázs